Bahçeli'den 'Meclis Başkanlığı' açıklaması!

Bahçeli'den 'Meclis Başkanlığı' açıklaması!
Devlet Bahçeli grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. MHP'nin, Cumhur İttifakı karşılığında Cumhurbaşkanı'ndan Meclis Başkanlığını istediği iddialarını yanıtlayan Bahçeli "Pazarlığımız olmaz" dedi.

Bahçeli, grup toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, "İki saygı değer yönetici çalışmalarını devam ettirmektedir. Önemli adımlar atılmıştır ve verimlidir. Cumhurbaşkanımızın Türkiye'ye dönüşüyle birlikte, kendi incelemelerini yaptıktan sonra görüşme istekleri olursa biz hazırız. Şu anki çalışma 30 büyük şehrin belediye başkanı ve onun alt yapısını oluşturan belediyeler üzerinde yoğunlaşmaktadır. 2014-2018 verileri göz önünde bulundurulmakta. Partizanca değil akıllıca bir yol izlenmektedir. Zannediyorum hayırlı bir sonuç elde edilecektir" diye konuştu.

Bahçeli, AK Parti'den Meclis Başkanlığının istendiği yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine de, "Her defasında söylüyorum, MHP'de pazarlık söz konusu olmaz. Partimizin karşısında bir pazar vardır, her türlü sebze orada mevcuttur ve dileyen alıp satabilir. Ama bizim partimizde böyle şey olmaz. Meclis Başkanı henüz var" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.