Emel Sayın'dan Şener Şen'le aşk açıklaması

Emel Sayın'dan Şener Şen'le aşk açıklaması
73 yaşındaki Emel Sayın, 77 yaşında olan Şener Şen'le aşk yaşadığı iddialarına cevap verirken, "Şu ana kadar aramızda öyle bir şey olmadı. Ama bundan sonrası için ne olur? Orasını Allah bilir" dedi.

Şener Şen önceki akşam 'Lütfü Usta' rolüyle seyirci karşısına çıktı. Usta oyuncu izlemeye gidenler arasında Emel Sayın da vardı. Emel Sayın, Şener Şen'le aşk yaşadığı iddialarına bakın nasıl cevap verdi!

Şener Şen (76), Vasıf Öngören’in yazdığı tiyatro oyunu ‘Zengin Mutfağı’nda 1978’de oynamış, 1988’de çekilen filminde de rol almıştı.

 

40 YIL SONRA
Usta oyuncu 40 yıl aradan sonra yine ‘Lütfü Usta’ rolü ile önceki akşam Ataşehir DasDas’ta seyirci karşısına çıktı. Kadrosunda Kutay Sandıkçı, Gizem Ergün, Onay Kaya ve Uğur Arda Başkan’ın olduğu oyun dakikalarca ayakta alkışlandı. Şener Şen seyirciye teşekkür etti.

"BUNDAN SONRASINI ALLAH BİLİR"

Seyirciler arasında bulunan Emel Sayın (73), “Yıllar önce adınız Şener Şen ile aşk dedikodusuna karışmıştı, doğru muydu?” sorusuna kahkaha atarak şu yanıtı verdi:

 

"Ah ne hoş! Ne var ki, biz Şener Şen’le çok iyi arkadaşız. Kendisi çok sevdiğim, çok güvendiğim, dertleştiğim ve değer verdiğim dostum. Şu ana kadar aramızda öyle bir şey olmadı. Ama bundan sonrası için ne olur? Orasını Allah bilir."

SAYIN 73, ŞEN 77 YAŞINDA

Emel Sayın 1945 doğumlu yani 73 yaşında, Şener Şen de 1941 doğumlu yani 77 yaşında.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.