Zen Pırlanta'dan 14 Şubat Hediyeleri!

Zen Pırlanta'dan 14 Şubat Hediyeleri!
Pırlanta simgeledikleri, tutkusu ve ışıltısıyla Sevgililer Günü'nde verilebilecek en anlamlı hediye.

Zen Pırlanta, bu özel günde hediye edilebilecek zarif modeller hazırladı. %40 ve %50 indirimli fiyatlarla satışa sunulan modeller arasında vazgeçilmez klasikler zentaş, beştaş, tamtur pırlanta yüzüklerden hediye ettiğiniz kişinin günün her saati kullanabileceği kolye uçları veya bilekliklere kadar birçok seçenek yer alıyor.  Erkekler için tasarlanan, özel bir armağan olacak pırlantalı saat, kravat, kol düğmesi, kalem, cüzdan, kemer gibi pırlantalı aksesuarlar Zen Pırlanta'nın Sevgililer Günü hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

 

Zen Pırlanta’dan Sevgililer Günü’ne özel fırsatlarla birlikte pırlantalı “Aşkın Ritmi kolye” hediye!

 

Özel günleri farklı hediyelerle kutlayan Zen Pırlanta, bu Sevgililer Günü için de size özel bir armağan hazırladı. 14 Şubat’a kadar Zen Pırlanta mağazalarından ve www.zenpirlanta.com adresindeki sanal mağazadan yapılacak 2000TL ve üzeri alışverişlerde “pırlantalı aşkın ritmi kolye” hediye ediyor. 

 

Zen Pırlanta modayı yansıtan modern ve yenilikçi mücevherler ile görenleri hayran bırakıyor. Sevgililer Günü’ne özel zarif ve romantizmden ilham alan Zen pırlanta kombinlerinizi mükemmel şekilde tamamlıyor. En özel sevgililer günü hediyelerini Zen pırlanta ile keşfedin. Romantik, tutkulu ve aşk dolu bir ay… İçimizi kıpır kıpır eden ve hediyelerle aşkı şımardığımız Şubat ayı sevginin her tonunu yansıtıyor. Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala, aşkın büyülü çekimine kapılın ve sevgilinize bir pırlanta tektaş yüzük seçin! Bir ömür boyu aşkınızın sembolü haline gelecek özel bir pırlanta yüzük ile duygularınızı gösterin. Yüreğinizdeki aşkın yansımasını bir tektaş yüzük ile taçlandırın. Aşkla tasarlanan benzersiz modelleriyle Zen pırlanta, Sevgililer Günü koleksiyonuyla göz kamaştırıcı hediye seçenekleri sunuyor.                      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.