Araç kiralamada en uygun yol: Uzun dönem araç kiralama

Araç kiralamada en uygun yol: Uzun dönem araç kiralama
Aylık ve uzun süreli araç kiralama, son yıllarda şirketler ve araç satın almak yerine kiralama yapan kişilerce tercih ediliyor.

Hem araç sahibi olmanın yükümlülükleri hem de araç masrafları tarafından bakıldığında kiralamanın daha ekonomik bir alternatif olması birçok kurum ve kişiyi aylık ve uzun süreli araç kiralama seçeneklerine yöneltiyor.

 

Araç kiralama, otomobil sahibi olmadan araç ihtiyacının karşılandığı, süreli olarak uygulanan bir kiralama hizmeti. Oto kiralama sektöründeki gelişmeler; kiralanan araba modellerinde seçeneklerin artmasını, hizmet kalitesinin yüksek standartlara kavuşmasını ve büyük fiyat avantajlarını beraberinde getiriyor. Oluşturulan kampanyalar ile uzun dönemli araç kiralamak, otomobil sahibi olmaya göre daha avantajlı hale geliyor. Aylık araç kiralama sayesinde tatil veya iş gezilerinde kendi araçlarını kullanmak istemeyen kişiler için, gidilen yerde araç ihtiyacı kolaylıkla sağlanırken, tatil keyfini tam anlamıyla yaşayabilmek veya iş gezisinin yorgunluğunu azaltabilmek de mümkün. Okul dönemlerinde yüksek servis maliyetlerine bir alternatif olarak araç kiralama hizmeti aileler tarafından tercih edilebiliyor.

 

Aylık araç kiralama fiyatları

 

Uzun dönemli araç kiralama hizmeti ile otomobil sahibi olmanın getirdiği mali yükümlülükleri azaltarak kişi veya kurumlar için araç ihtiyacının karşılanması planlanmıştır. Şirketler yatırım riski, ikinci el değer kaybı ve amortisman gibi riskler yaşamadan araç filosu sahibi olabilirler. Araç kiralamak, vasıta sahibi olmanın getirdiği vergiler, araç bakımı gibi mali yükümlülükleri ortadan kaldırmakta. Uzun süreli araç kiralamadaki fiyat avantajı, firmaların oluşturduğu araç kiralama kampanyaları ile daha ekonomik olarak tüketicilere sunulmaktadır. Aylık oto kiralama hizmetinin fiyat avantajı, günlük oto kiralama hizmetine göre daha fazladır. Aylık oto kiralama fiyatları kiralanan aracın özellikleri, modeli ve uygulanan kampanyalara göre değişiklikler gösterebilir.

 

Tasit.com aylık araç kiralama hizmetleri göz önünde bulundurulduğunda kullanıcılarına en iyi fiyat garantisini sunar. Birçok araç kiralama firmasını ve farklı otomobil tercihlerini bir araya toplayarak kullanıcılara sunan platform, her ihtiyaca uygun aylık araç kiralama hizmetini bir araya getiriyor.

 

Aylık araç kiralama avantajları

 

Aylık araç kiralama sayesinde otomobil sahibi olduktan sonra oluşan ikinci el değer kaybının önüne geçilmiş olur. Kasko, trafik sigortası, ÖTV ve MTV gibi araç sahibi olmanın getirdiği masraflar ortadan kalkar. Otomobil için gerekli olan tamir ve bakım ihtiyaçlarını kapsayan masraflar, araç kiralama firmasına aittir. Ayrıca tamir ve bakım süresince, sizin için bir başka araç temin edilerek, araçsız kalmamanız da sağlanır. Kaza veya arıza durumlarında yapılacak işlemler firmaya aittir. Aylık araç kiralama sayesinde istenilen marka veya modelde araç deneyimleme imkânı oluşur. İhtiyaç durumuna göre araç değiştirme imkânı bulunur. Araç alımında KDV indiriminden yararlanma imkânı bulunmazken; araç kiralama işleminde ödenen tutar, gider olarak gösterilebilir.

 

Taşıt.com üzerinden gerçekleştirilen araç kiralamalarda kullanıcılar için birçok ek avantaj da sunuluyor. Kullanıcılar diledikleri süre boyunca araç kiralayabilir ve kullanımlarını istedikleri zaman ücretsiz olarak iptal ettirebilirler. Taahhütsüz olarak aylık ve uzun süreli araç kiralama hizmeti Taşıt.com’un kullanıcılarına sunduğu en büyük avantajların başında geliyor. Bunların yanında kiralanan araçlar adrese teslim olarak kullanıcılara ulaştırılır. Yerinizden kımıldamadan istediğiniz araç kapınıza kadar teslim edilir. Aylık araç kiralamalarınızı tüm bu ek avantajlarla birlikte Taşıt.com üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.