CHP'de İnce hazırlık iddiası

CHP'de İnce hazırlık iddiası
24 Haziran sonrası değişimin öncülüğünü yapan Muharrem İnce ve ekibi 1 Nisan sonrasına hazırlık yapıyor.

CHP'de rafa kaldırılan iç hesaplaşma hazırlığı 31 Mart gölgesinde sürüyor. 24 Haziran sonrası değişimin öncülüğünü yapan Muharrem İnce ve ekibi 1 Nisan sonrasına hazırlık yapıyor. İnce, belediye başkan adaylarını ziyaret ederek destek mesajları veriyor, seçim iletişim merkezlerinin açılışını yapıyor

24 Haziran'ın ardından CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin partisinden yüzde 8 daha fazla oy almasının ardından İnce ve taraftarları yönetim değişikliği amacıyla olağanüstü kurultay sürecini başlatmıştı. Genel Merkez yönetimi de toplanan imzaların yeterli olmadığını iddia ederek olağanüstü kurultayı engellemişti.

KILIÇDAROĞLU'NA KARŞI KOLLAR SIVANDI

Bunun üzerine muhalifler yaklaşan yerel seçimi de dikkate alarak olağanüstü kurultay taleplerini rafa kaldırmışlardı. Ancak partinin tespit ettiği belediye başkan adayları ve bu süreçte ekarte edilen isimler muhalifleri yeniden kamçıladı. Bu çerçevede 1 Nisan sonrasına ilişkin hazırlıklar da yoğunlaştı. 24 Haziran cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce de kolları sıvadı.

ÖRGÜTLE BULUŞUYOR

Muhalif kanat İnce önderliğinde yerel seçim sürecinde sahaya inerek halkla buluşuyor. İnce'ye, muhalif isimlerden Gürsel Tekin ve Barış Yarkadaş da eşlik ediyor. 81 ili dolaşmayı planlayan İnce ve ekibi gittikleri illerde parti örgütüyle de buluşuyor, başkan adaylarına destek programları düzenliyor.

Yeni Şafak

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.