Eski AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu'ndan çarpıcı itiraf!

Eski AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu'ndan çarpıcı itiraf!
2018'de AK Parti'den Sakarya Milletvekili olarak seçilen ünlü motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, siyaset deneyimine ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Sofuoğlu, beş yıllık milletvekilliği kariyerini "Hayatımın en büyük hatasıydı" şeklinde değerlendirdi.

Eski dünya şampiyonu motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, önceki dönemde AK Parti'nin Sakarya milletvekili olarak görev yapmıştı. Gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube programına katılan Sofuoğlu, milletvekilliği deneyimine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sofuoğlu, milletvekili olduktan sadece bir hafta sonra pişmanlık duyduğunu ve görevi bırakmak için her türlü yolu denediğini itiraf etti.

"3 HAFTADA MAHVOLDUM"

Sofuoğlu, şu açıklamalarda bulundu:

"Danışmanlarından birini aradım, 'Cumhurbaşkanının programı nerede, hemen oraya geleceğim. Ben bu işi yapmam, yapamam abi. Beni çıkartın listenizden' dedim. Mahvoldum 3 haftada taleplerden, isteklerden, beklentilerden, partinin 'Şuraya git, buraya git' demelerinden. Yarışları bıraktırdı bana, rahat rahat hayat yaşayacaktım ben, bu ne abi' dedim. 'Sakın öyle bir şey yapamazsın, biz sana güvendik, çok kötü reklam yaparlar, bunu kullanırlar' filan beni caydırdı."

HAYATIMDAKİ EN BÜYÜK HATALARDAN BİRİYDİ

Altaylı'nın "Bir daha milletvekilliği yapmazsın, değil mi?" sorusuna ise Sofuoğlu şu yanıtı verdi:

"Yok ağabey, hayatımdaki en büyük hatalardan biriydi Cumhurbaşkanına orada 'Yaparım' demek. Ama bilseydim biraz milletvekilliği nasıl bir şey... Hayatımın büyük hatasıdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.