Bakan Göktaş'tan yaşlı ve engelli aylıkları ile ilgili açıklama geldi

Bakan Göktaş'tan yaşlı ve engelli aylıkları ile ilgili açıklama geldi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Mayıs ayına dair toplam 4,8 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık" açıklamasında bulundu.

Mayıs ayında yaşlı aylığı ve engelli aylıklarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı aylığı için yaklaşık 2,6 milyar TL ve engelli aylığı için ise yaklaşık 2,2 milyar TL olmak üzere toplamda 4,8 milyar TL tutarında ödemelerin hak sahiplerinin hesaplarına aktarıldığını duyurdu.

"EKONOMİDEN SOSYAL HAYATA HER ALANDA YANINDAYIZ"

Ekonomim'in haberine göre; Bakan Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirdiklerini belirterek, "Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanındayız" dedi.

Bakan Göktaş, bu çerçevede Mayıs ayı için yapılan ödemelerin önemine vurgu yaparak, toplam 4,8 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hak sahiplerine ulaştırdıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.