MHRS ile hastane randevusu onaylama nasıl yapılır? Hastane randevusu nasıl iptal edilir?

MHRS ile hastane randevusu onaylama nasıl yapılır? Hastane randevusu nasıl iptal edilir?
Hastanelerden randevu alan ve randevusunu kaçırmak istemeyenler için önemli bir konu olan 'onaylı randevu sistemi' gündemde yerini alıyor. MHRS randevularını onaylama işlemi ve onay kodu alma süreci hakkında detaylar merak ediliyor. Peki, MHRS ile hastane randevusu onaylama nasıl yapılır? MHRS hastane randevusu nasıl iptal edilir? İşte, tüm merak edilenler...

Hastalar artık ertesi günkü randevularını saat 20.00'ye kadar onaylayacak ya da katılamayacaklarını bildirecekler. İptal edilen randevular ise diğer hastalara hizmet vermek üzere tahsis edilecek. Peki, randevusuna gitmek isteyenler için nasıl bir süreç işleyecek? Hastane randevu onaylama nasıl yapılır? MHRS randevu nasıl onaylanır, onay kodu ne zaman gelir?

ONAYLI RANDEVU SİSTEMİ NEDİR?

Yeni Onaylı Randevu Sistemi, hastanelere ve hekimlere zamanı daha verimli kullanma imkanı sunan, randevuların iptal edilmesi durumunda boş kalan zaman dilimlerinin hizmet bekleyen hastalar için kullanılmasını sağlayacak olan bir uygulamadır.

RANDEVU ONAYI ŞART MI?

Randevu tarihinden bir gün önce, akşam saat 20.00'ye kadar kişilerin randevularını onaylaması veya katılamayacaklarını bildirmesi gerekecek. Bu onay işlemi, "www.mhrs.gov.tr internet sitesi, mobil uygulama ve "ALO 182" çağrı merkezi gibi tüm erişim kanalları üzerinden gerçekleştirilebilecek.

ONAY VERİLEN RANDEVU İPTAL EDİLEBİLECEK Mİ?

Randevu tarihinden bir gün önce, saat 20.00'ye kadar "www.mhrs.gov.tr" internet sitesi, mobil uygulama ve ALO 182 çağrı merkezi aracılığıyla iptal işlemleri gerçekleştirilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.