Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman? Beşiktaş - Trabzonspor ZTK final maçı hangi stadyumda oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman? Beşiktaş - Trabzonspor ZTK final maçı hangi stadyumda oynanacak?
Ziraat Türkiye Kupası'nın yarı final müsabakaları sona erdi ve finalin hangi takımlar arasında oynanacağı netleşti. Finalde Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ZTK final maçının yapılacağı mekanı duyurdu. Peki, Türkiye Kupası final maçı ne zaman? Türkiye Kupası final maç nerede gerçekleşecek? Beşiktaş - Trabzonspor ZTK final maçı hangi stadyumda oynanacak?

2023-24 ZTK sezonu sona eriyor! Ziraat Türkiye Kupası final maçı, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında gerçekleşecek. Taraftarlar, maçın detaylarını merakla bekliyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ZTK finali hakkında açıklamalarda bulundu. İşte, Beşiktaş - Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası final maçı hakkında merak edilenler...

ZTK BEŞİKTAŞ - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN VE NEREDE OYNANACAK?

Ziraat Türkiye Kupası'nın heyecan dolu yarı final mücadeleleri sona erdi ve finalin hangi takımlar arasında gerçekleşeceği artık netleşti. Finalde Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek, bu karşılaşma futbolseverlerin merakla beklediği bir müsabaka olacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ZTK final maçının nerede yapılacağına dair önemli bir duyuru yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası finali Beşiktaş ile Trabzonspor arasında 23 Mayıs günü gerçekleşecek. TFF maç hakkında detayları paylaştı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş - Trabzonspor mücadelesinin Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacağını bildirdi.

"HAK EDEN KUPAYI KAZANSIN"

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin ev sahipliğinde Riva Tesisleri'nde Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'ın da katılımıyla düzenlenen toplantının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Hasan Arat'ın açıklamaları şöyle:

"Beşiktaş JK olarak dost kulüp Trabzonspor'la Türkiye Futbol Federasyonu'nun ev sahipliğinde güzel bir toplantı yaptık. Toplantının ana unsuru güvenlik içinde final maçını organize etmekti. Toplantıda görüşülen bir önemli konuda şehit yakınları ve gazilerimize ayrılacak şeref tribünüydü. Federasyon başkanından VAR hakemi konusunda talepte bulunduk. Final maçı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Centilmence bir mücadele olmasını diliyorum. Verilen karar herkes için doğrudur. Federasyon ılımlı yaklaşmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'a teşekkür ediyorum. Hak eden kupayı kazansın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.