Survivor ne zaman bitiyor 2024? Survivor All Star şampiyonluk ödülü ne olacak?

Survivor ne zaman bitiyor 2024? Survivor All Star şampiyonluk ödülü ne olacak?
Survivor All Star 2024 yarışmasının heyecan dolu finali için geri sayım başladı! Kırmızı ve mavi takımların mücadelesiyle her hafta bir yarışmacı Survivor'a veda ederken, şampiyonun kim olacağı merakla bekleniyor. Final gecesi yaklaşırken takımların haftalık düzeni değişiyor. Peki, Survivor finali ne zaman gerçekleşecek?

Survivor'daki yarışmacılar, final heyecanıyla parkurlarda nefes kesen bir rekabeti sürdürüyor. Kırmızı ve mavi takımlar, adada kalmak için kupa için dokunulmazlık yarışlarında son düzlüğe geliyorlar. İşte, Survivor final günü...

SURVİVOR FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor final tarihi henüz netleşmedi, ancak geçen yıl 13 Haziran'da Kuruçeşme Açıkhava'da gerçekleşmişti. Bu yıl da benzer bir tarihte final gecesi düzenlenmesi bekleniyor.

Survivor All Star'da geçen yıl olduğu gibi bu sezonun şampiyonunun ödülü henüz belirlenmedi. Ancak 2022'de şampiyon olan yarışmacıya 500 bin TL ödül verilmişti.

21 Mayıs gecesi konseyde Acun Ilcalı, "Bireysele kadar bu takımlarla devam edilecek." açıklamasını yaptı. Bireysel aşamanın ne zaman başlayacağı ilerleyen zamanlarda duyurulacak. Ayrıca, kadın ve erkek yarışmacılar bir arada yarışmaya devam edecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.