6 yeni film vizyona girdi! Will Smith'in başrolünde olduğu "Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç" de beyazperdede

6 yeni film vizyona girdi! Will Smith'in başrolünde olduğu "Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç" de beyazperdede
Hafta sonu sinema keyfi yaşamak isteyenlere müjdeli haber geldi. Bugün vizyona 6 yeni film girdi. İşte, bu hafta sonu keyifle izleyebileceğiniz 6 film önerisi...

Bu hafta sinemaseverleri heyecanlandıracak altı yeni film vizyona giriyor. Will Smith'in başrolünde olduğu "Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç" de dahil olmak üzere, her zevke hitap edecek filmler sinema salonlarında izleyiciyle buluşuyor. İşte bu hafta vizyona giren filmler ve detayları...

VİZYONA GİREN 6 YENİ FİLM

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç:

Will Smith ve Martin Lawrence'ın başrollerinde olduğu "Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç", yılların eskitemediği aksiyon ve komedi serisinin yeni filmi olarak karşımıza çıkıyor. Bu sefer yaşları ilerlemiş iki uçarı Miami polisi, kendilerini tezgah sonucu kaçak konumunda bulur. Yüzbaşı Howard, haksız yere uyuşturucu suçlamalarıyla karşı karşıya kalınca, Bad Boys adını temize çıkarmak için harekete geçer. Mike ve Marcus, büyük bir iftiraya uğrayarak başlarına ödül konulan kaçaklar haline gelir. Hem polisler hem de karteller tarafından aranan ikili, kendi kurallarına göre davayı çözmek zorunda kalır.

Combat Wombat:

"Combat Wombat", süper kahraman hikayelerine farklı bir bakış açısı getiriyor. Maggie Diggins, süper kahramana dönüşen bir vombat olarak karşımıza çıkıyor. Acemi bir süper kahramanı kötülükten kurtarmasıyla şehrin kahramanı haline gelen Maggie, şehri korumak için yeni maceralara atılıyor. Film, çocuklar ve aileler için eğlenceli ve öğretici bir yapım olarak öne çıkıyor.

Gözcüler:

Dakota Fanning'in başrolünde olduğu "Gözcüler", gerilim ve gizem dolu bir hikaye sunuyor. 28 yaşındaki sanatçı Mina, Batı İrlanda'daki büyük bir ormanda mahsur kalır ve gizemli yaratıklar tarafından takip edilen üç yabancının yanında bulur. Mina'nın hayatta kalma mücadelesi, izleyicileri koltuklarına yapıştıracak.

Adak:

"Adak", korku ve gerilim severler için ideal bir seçenek. Arthur, borçlarından kurtulmak amacıyla hamile eşiyle birlikte babasının cenaze evine taşınır. Ancak burada, defin işlemini üstlendiği bir adamın bedeninde saklı olan kötü bir ruhu serbest bırakır ve geri dönüşü olmayan korkunç olaylar başlar. Film, izleyicileri gerilim dolu bir atmosferde sürükleyici bir yolculuğa çıkarıyor.

Gece Habis:

"Gece Habis", korku dolu anları sevenler için birebir. Depremden sonra İstanbul'a yerleşen Defne ve ailesinin hayatı, kısa süre içinde bir kabusa dönüşür. Defne, ailesinin bu durumun arkasında olduğunu düşünse de elinde kanıt yoktur. Üçüncü gecenin sabahında üzerindeki musallatı öğrenir ve habis cinlerin onu ziyaret edeceğini anlar. Film, izleyicilere tüyler ürpertici bir deneyim sunuyor.

Haikyu!! The Dumpster Battle:

Voleybol temalı popüler anime serisinden uyarlanan "Haikyu!! The Dumpster Battle", voleybolda ustalaşmış iki rakibin güçlerini birleştirip farklı bir takıma karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor. Anime severler için heyecan verici bir spor draması olan bu film, dostluk ve rekabet temalarını işliyor.

Bu hafta vizyona giren bu altı film, sinemaseverleri farklı dünyalara davet ediyor. Her türden izleyiciye hitap eden bu yapımlar, sinema salonlarında keyifli vakit geçirmek isteyenler için harika seçenekler sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.