Dervişoğlu'ndan Erdoğan'ın Akşener'le görüşmesine sert tepki

Dervişoğlu'ndan Erdoğan'ın Akşener'le görüşmesine sert tepki
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in görüşmesine tepki göstererek, "Muhatap olarak benim alınmam gerekirdi" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile gerçekleştirdiği görüşmeye tepki gösterdi. Dervişoğlu, bu önemli görüşmede kendisinin muhatap alınması gerektiğini belirtti.

"MUHATAP OLARAK BENİM ALINMAM GEREKİRDİ"

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meral Akşener'in gerçekleştirdiği görüşmeyi sosyal medya üzerinden öğrendiğini ifade etti. Habertürk TV'ye konuşan Dervişoğlu, "Beni ilgilendiren tarafı, İYİ Parti'nin genel başkanı ben iken Sayın Erdoğan'ın Sayın Akşener ile görüşmesidir. Muhatap olarak benim alınmam gerekirdi" dedi.

Dervişoğlu, görüşmeden sonra Akşener'in kendisini bilgilendirdiğini belirtti. Akşener, Erdoğan ile yaptığı görüşmede Türkiye'nin çeşitli sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını aktardı. Ancak, Dervişoğlu bu görüşmeyi olumlu bulmadığını ve sürece dair eleştirilerini açıkça dile getirdi.

Dervişoğlu, İYİ Parti'nin geleceği üzerinde herhangi bir şekilde olumsuz etkisi olabilecek adımlara izin vermeyeceğini vurguladı. "Bazı insanlar boyuna posuna bakmadan Hasan Dağı'na oduna gitmeye kalkışırlarsa şayet işte o zaman benden ummadıkları bir tepkiyi görebilirler. Ben bu partinin genel başkanıyım, partinin dününe, bugününe, yarınlarına sekte vuracak adımlara izin vermem. Ben kimsenin memuru değilim" şeklinde sert bir açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.