ATM'lerde yeni dönem! Türkiye'nin 81 ilinde değişiyor

ATM'lerde yeni dönem! Türkiye'nin 81 ilinde değişiyor
Türkiye'nin yedi kamu bankası, bankacılık hizmetlerinde devrim niteliğinde bir adım atarak ATM hizmetlerini "Türkiye'nin ATM Merkezi (TAM)" adı altında birleştirdi. Bu yenilikçi platform, Türkiye genelinde müşterilere büyük kolaylıklar sağlamak amacıyla oluşturuldu.

Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT gibi Türkiye'nin önde gelen kamu bankaları, ATM hizmetlerini birleştirerek müşterilerine daha erişilebilir ve kapsamlı bir hizmet sunmayı hedefliyor. "Türkiye'nin ATM Merkezi (TAM)" adı verilen bu yeni platform, şu anda 81 ilde 5 bin 600 yeni ATM ile hizmet vermeye başladı.

HANGİ BANKASININ MÜŞTERİSİ OLDUĞUNUZUN BİR ÖNEMİ YOK

TAM platformu sayesinde, hangi bankanın müşterisi olduğunuzun artık bir önemi kalmıyor. Bu sistem, üye bankaların müşterilerinin herhangi bir TAM ATM'sinden rahatlıkla işlem yapabilmelerini sağlıyor. Para çekme, para yatırma ve bakiye sorgulama gibi temel bankacılık işlemlerinin yanı sıra, çeşitli diğer bankacılık hizmetlerine de erişim mümkün olacak.

Şu anda 5 bin 600 ATM ile hizmet veren TAM platformu, gelecekteki genişlemelerle birlikte üye bankaların tüm ATM'lerinin platforma dahil edilmesiyle toplam ATM sayısını 19 bine çıkarmayı hedefliyor. Bu genişleme, müşterilere daha fazla erişim noktası sunarak, bankacılık işlemlerinin daha hızlı ve kolay bir şekilde yapılmasını sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.