Filenin Sultanları Dominik Cumhuriyeti karşısında! Dominik Cumhuriyeti-Türkiye voleybol maçı ne zaman?

Filenin Sultanları Dominik Cumhuriyeti karşısında! Dominik Cumhuriyeti-Türkiye voleybol maçı ne zaman?
Kadınlar Milletler Ligi 3. hafta maçları kapsamında Filenin Sultanları ilk maçında Tayland'la karşılaştı. Bu maçın ardından Çin'deki 2. maçımızı Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Peki, Dominik Cumhuriyeti-Türkiye Voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2024 Kadınlar Milletler Ligi'nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, bir sonraki maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek. Filenin Sultanları, Çin'de düzenlenen 3. etap maçlarında performanslarını sergilemeye devam ederken, bu maç voleybolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

DOMİNİK CUMHURİYETİ-TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI DETAYLARI

Dominik Cumhuriyeti-Türkiye karşılaşması, 13 Haziran Perşembe günü TSİ 15:30'da oynanacak. Voleybolseverler bu heyecan dolu mücadeleyi TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen ve şifresiz olarak izleyebilecekler.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 3. hafta maçlarının ilk karşılaşmasında Tayland ile karşılaştı. Filenin Sultanları, tüm setleri 25-17 gibi net skorlarla kazandı. Bu maçın ardından Dominik Cumhuriyeti ile yapılacak olan mücadele, takımımızın Çin'deki ikinci maçı olacak.

ANTALYA VE ABD ETAPLARI

Filenin Sultanları, Antalya etabında oynadığı dört maçta iki galibiyet ve iki mağlubiyet almıştı. Ardından ABD'de oynanan ikinci etap maçlarında ise muhteşem bir performans sergileyerek tüm maçlarını kazandı. Çin'deki üçüncü etapta da iyi bir başlangıç yaparak Tayland karşısında galibiyete yaklaştılar.

SIRADA ZORLU MAÇLAR VAR

Dominik Cumhuriyeti maçının ardından Filenin Sultanları, Çin ve Brezilya ile karşılaşacak. Bu zorlu maçlardan elde edilecek galibiyetler, takımımızın dünya sıralamasındaki birinci pozisyonunu pekiştirmesi açısından büyük önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.