Evrim Bilimciye İsyan: 'Tanrı Olsan Nasıl Yaratırdın'

Habertürk'te canlı yayında evrimi tartışan akademisyenler arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Adnan Oktar'ın müridi de yayına müdahil oldu.

Habertürk televizyonunda Nevzat Çiçek'in sunduğu Yeni Bakışlar'da bu hafta, "Kuran yaradılışı nasıl tarif ediyor? Kuran’a ve bilime göre ilk insan birbirinden farklı mı? Evrim ve yaradılış ilişkisi nedir? Darwin’in evrim teorisine diğer dinler nasıl bakıyor? Kuran’a göre insan evrim geçirdi mi?" konuları İslam'a göre evrimi kabul eden ve karşı çıkan akademisyenlerce masaya yatırıldı.

Programda türlerin birbirinden nasıl ayrıldığı tartışılırken, evrimi savunan akademisyenlerden biri, türler arasındaki bağdan bahsettiği bir sırada karşıt görüşlü meslektaşı araya girerek, "Sen Tanrı olsaydınız nasıl yaratırdınız?" eleştiride bulundu.

ADNAN HOCA'NIN MÜRİDİ DOKTOR: EVRİMCİ MÜSLÜMAN OLMAZ

Süren polemiğin ardından, Adnan Doktar'ın sağ kolu olarak bilinen Dr. Cihat Gündoğdu canlı yayına telefonla bağlanarak, evrim teorisinin bir yalan olduğunu özetlerken, bir Müslümanın evrim teorisini savunamayacağını vurguladı.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar