Ahmet Varol

Ahmet Varol

Yüzükleriniz bilezikleriniz kıymetlidir

Yüzükleriniz bilezikleriniz kıymetlidir

Filistin’deki bebeklerin açlıktan ve ilaçsızlıktan ölmesine dayanamayan yürekler Allah’ın izniyle bu zaferi de kazanacak. O gönüller, dünyayla irtibatları kesilen, mamalarının ve ilaçlarının bile Gazze sınırlarından içeri girememesi sebebiyle daha “anne” demeyi öğrenemeden annelerine veda eden bebeklerin birbiri ardından ölmesine dayanamadı. Kulaklarından küpelerini, parmaklarından yüzüklerini, kollarından bileziklerini çıkardı.
O gönüller babaları vahşi Siyonistler tarafından şehit edildiği için yetim kalan, ailelerinin de hiçbir yerden gelirinin olmaması sebebiyle kendilerine sahip çıkacak bir el gözeten yetimlerin bakışlarına dayanamadı. Elinin marifetini kullanarak börekler, sarmalar yaptı. Götürdü o yetim çocuklara yardım için kurulan kermeslere bağışladı. Adeta bir arı misali, bir karınca misali çalıştı. “Benim pişirdiğim bir tepsi böreğin, bir tencere sarmanın payı ne olacak?” demedi. “Benim de bir payım olmalı!” dedi.
O gönüller ki gerek gördüğünde sofrasından bir yemeği azalttı. Kendi çocuğuna “evladım sen şu ayakkabını eski de olsa bir sene daha giy, sana bu yıl alacağımız ayakkabının parasını Gazze’deki o kimsesiz yetimlerden birine gönderelim” dedi.
O gönüller ki evini, işini bıraktı Gazze’ye yardım kampanyalarına katkıda bulunmak için kermeslerde, kampanyalarda görev aldı.
Şimdi o bebeklere, o yetimlere yanan gönüller Siyonist vahşetin bütün bu emanetleri sahiplerine ulaştırmak için yola çıkan gemilerin yine Siyonist vahşet tarafından önünün kesilmesine sessiz kalacağını mı sanıyorsunuz?
İşgalci Siyonist eğer böyle düşünüyorsa büyük bir yanılgı içindedir. İşgalci vahşet burada gemilerin önünü keserse Türkiye’de kendi önünü kesmiş olacaktır.
İşte o zaman Gazze’nin yetimlerinin, Filistin’in mağdurlarının intifadası Siyonist işgali Türkiye’de temsil edenlerin önüne taşınacak.
Bu gemilerin taşıdığı yardımlar kıymetlidir. Hem de çok kıymetlidir. Çünkü o yardımları gönderen gönüller kıymetlidir.
Çünkü o yardımları gönderenler, dişinden tırnağından artırarak, sofrasından, dolabından eksilterek gönderdi bu yardımları. Dolayısıyla verdiği yardımlar yerine ulaşıncaya kadar da peşini bırakmayacaktır.
Eğer bu emanetlerin yerine ulaştırılması engellenirse günlerden beri televizyon kanallarında caka satan ve hiç kimsenin inanmayacağını çok iyi bildiği yalanlarla savunma yapan İsrail İstanbul Başkonsolosu Moşe Kamhi’nin yapabileceği tek şey valizini hazırlamak olacaktır. Aynı çirkin yalanları televizyon ekranlarına taşımaktan utanmayan İsrail Büyükelçisi Gaby Levy’nin önünde de bir başka seçenek olamayacaktır.
Anne diyemeden annelerine veda eden bebeklere, babalarını tanıyamadan babasız kalan yetimlere dayanamayan gönüller artık patlama noktasına gelmiştir. Bu gönüller patlarsa işgalci Siyonist elindeki nükleer bombalardan çok daha büyük tesir gösterecektir. O gönüller patlarsa işgalci Siyonistin Türkiye’yle irtibatını sağlayan bütün kanallar işlemez hale gelir ve bir daha o kanalların tamir edilmesi mümkün olamaz.
Siyonist işgalcinin kafasının hiç çalışmadığı anlaşılıyor.
Çünkü bu işgalci İzzet Şahin olayından ders çıkaramadı. Onu Batı Yaka’ya bir iyilik elçisi olarak gönderen Türkiye toplumunun kesinlikle yalnız bırakmadığını görmedi. İzzet için nasıl Türkiye’nin her tarafında sokaklara ve meydanlara döküldüğünü görmek istemedi.
Şimdi bebeklere ve yetimlere dayanamayan gönüllerin iyiliklerini ulaştırmak için yola koyduğu beş yüzden fazla elçisini yalnız bırakacağını mı sanıyor? Üstelik bu elçilerle birlikte kulaklarından çıkardığı küpelerin, kollarından çıkardığı bileziklerin bulunduğunu hesaba katmıyor. Onları veren gönüller için bu bileziklerin her biri onların yatlarından, villalarından çok daha kıymetlidir.
Bu derece kıymetli varlıklarını feda eden gönüllerin Siyonist vahşet karşısında suskun kalacağını ve her şeyin eskisi gibi devam etmesine razı olacağını mı sanıyorlar?
Evet değerli kardeşlerim! Özgürlük Filosu taşıdığı emanetleri Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırma konusunda kararlıdır. Bu konudaki tutumunu değiştirmemiştir. İşgalcinin tehditleri, tatbikatları, tatbikat alanlarını genişletmeleri vs. kimseyi korkutmuyor. Ama buradaki kafile sivil bir topluluktan oluşuyor. Bununla birlikte Gazze’deki bebeklere, yetimlere, kimsesizlere sahip çıkan yürekler selinin önünde Siyonist vahşetin askerî kuvvetleri duramayacaktır. Haydi hep birlikte Gazze’ye! İşgalci burada önümüzü kestiğide kimse
yerinde durmasın.


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Varol Arşivi