Mehtap Yılmaz

Mehtap Yılmaz

Kart-Kurt Türkleri

Kart-Kurt Türkleri

Almanlar; Türklerin sarışını, Ruslar irisi, Çinliler mikroskobiği! Kızılderililer bronzlaşmışı, Afrikalılar çifte kavrulmuşu!

Zazalar, Türklerin bolca soğan yiyeni; Kürtler, karlı dağlarda kart-kurt ayak sesleriyle gezinirken kurtları ürküteni! Lazlar, Türklerin deniz görmüşü, hamsilisi!

Görüldüğü üzere Türkler, insanlığın, damarlarında akan asil kana muhtaç olduğu muhteşem bir ırktır. İşte bu yüzden, ille de bu ari ırkın etrafında gövermiş farklı kafaları kökünden çekmek lazım!

Çünkü bunların tamamı toplum zararlılarıdır! O yüce ve ari ırkın hükmen yok sayılmış üretim hatası mamulleri! O halde Türkler topraklarında bunları ne diye beslesin ki? Şu 300 Spartalı’daki gibi daha doğar doğmaz katletmelilerdi, Allah’ın belası defolu bebekleri!

Hata tamamıyla eskilerde yani!

Böyle konuşacaksın! Bunları savunacaksın ki; vatansever sayılasın! (Aksi halde “hain” diye çamur atarlar, tutmasa da izi kalsın!)

Yani hülasa, resmen psikopata bağlamış bu faşist kafalar! Ülke değil de sanki açık hava tımarhanesi! Kutular dolusu Xanax, üstüne de damardan Aldolan versen kesmez, idrak yollarında faşizan urlar oluşmuş, kafayı yemiş herifleri!

Ama yine de ayna tutmaya, tutundukları saçma sapan fikirleri tekrar ederek kafalarını tokmaklamaya devam edelim kafatasçı faşistlerin! Belki bir gün arkeolojik kazılar son bulur ve bu faşizan kabuğun dibindeki saf akla kavuşuruz.

¥

Kınadığımız, sistemin topluma damardan zerkettiği bu kafa seçmeci bakış açısı zamanla az-çok her tarafa sirayet etmedi mi?

Aleviler olmayaydı iyiydi! Ermeniler olmayaydı iyiydi! Museviler olmayaydı iyiydi! Atatürkçüler olmayaydı iyiydi! İslâmî kesim olmayaydı iyiydi! Dinsizler olmayaydı iyiydi! Kürtler olmayaydı iyiydi! Türkler olmayaydı iyiydi! Devlet olmayaydı iyiydi! Millet olmayaydı iyiydi!

BKM çocuklarından aşırma bu repliği hangi taraf için söylemek mümkün değil ki?

Sorun kendinize! Samimi olarak yanıt verin! Sizin mutlu gelecek düşleriniz, hangi tarafın yokluğu üzerine kurulu?

Ne yazık ki her tarafta, “öteki”yi yok etmek üzerine düşler kuran bir toplum olduk! Homojen bir toplum düşleyen... Asla olamayacak bu ütopya uğruna, kendinden başkasına huzur vermeyen!

İşte bu, aklın ve idrakin boğulma noktasıdır! Kafa seçmeci zihniyetin avuçlarında can çekişen insanlığın ve vicdanın boğulma noktası!

TÜRK MUSEVİ CEMAATİ VE HİTLER

Bu dünyada ne olursan ol, ama sakın lider olma! Şu düştükleri akıbetlere baktıkça sade vatandaş olmanın tatlı huzurunu hissediyor insan değil mi?

Che’nin portresini Big Chef’lerden birinin tuvaletinde görmek ne hüzünlü! Big Chef, yakında tuvalet kâğıtlarına arma yapıp üzerine de sifona basarsa şaşırmam doğrusu!

Hitler de şampuan reklamına köpük köpük bir malzeme olmuş şimdi... Türk Musevi cemaati de hayıflanmış! Neo-Naziler değil, Musevi cemaati! Hızını alamayıp reklam şirketini bir güzel de haşlamış! Bakmış ki reklam oynatılmaya devam ediyor, bu kez Hitler’in şampuan reklamında oynatılmasını kınamış!

Aslında ben bu itirazı Musevi cemaatinden değil, Neo-Nazilerden beklerdim açıkçası! Çünkü hicvedilen, şampuan reklamlarına kadar düşürülen onların kahramanları!

Bırakın banyo giderine akıversin düşmanınızın hatırası, derdiniz ne ki? Hem o gözden düşer, hem siz intikamınızı alırsınız değil mi?

Vallahi akıl ermiyor bu Yahudilerin işine! O kadar kapalı devreler ki, ululanan bir diktatörün basit bir şampuan reklamına indirgenmesini bile üzerlerine alınmayı bildiler!

Pes doğrusu!

Önceki ve Sonraki Yazılar
Mehtap Yılmaz Arşivi