Serdar Arseven

Serdar Arseven

Alevi değil, dinsiz!..

Alevi değil, dinsiz!..

Üçüncü Boğaz Köprüsü’ne, “Yavuz Sultan Selim” isminin verilmesi muhteşem oldu.

“Fitne”ye karşı müthiş cevap!..
Baas’ın mezhepçi uzantılarına tokat!..
¥
Zaman zaman baş gösteren fitne, Baas teröristlerinin içerideki malûm uzantıları, malûm darbeciler, düpedüz teröristler tarafından iyice pompalanıyor şimdilerde.
Dizi seçimler kapıda; milletten destek alma ümidi olmayan bu vatan- millet düşmanı, hain mezhepçi takımı kaybettiği iktidarı ne pahasına olursa olsun ele geçirebilmek için her türlü alçaklığı sergiliyor ve sergilemeye devam edecek…
Bu Baas taşeronu, darbeci, jakoben mezhepçi takımının oyunlarına karşı uyanıklık telkin etmek ve hukukun bütün imkanlarından istifadeyle “fitne” tezgahlarını dağıtmak milli vazife!..
¥
Bunlar öyle adamlar ki…,
Bir yandan alçakça ve rezilce bir tavırla, Kur’an sevdalısı Hazret-i Ali’mizin “ruhaniyetini” istismar ederken diğer yandan da Hazret-i Peygamber (s.a.v)’in tebliğle görevli kılındığı kutlu dâvânın remizleri olan bazı mübarek sahabelerimize hücum ediyorlar.
Alçakça!..
¥
Nihat Hatipoğlu üstadımız geçtiğimiz günlerde bir makale kaleme aldı.
“Sahabeye Saldırı Fitnesi!” başlıkla makale, “Sahabe Kimdir?” sorusuna cevapla başlıyor:
“Hazret-i Peygamber (s.a.v.)’e peygamberlik geldikten sonra O’na ulaşmış, O’nu hayatında görmüş, O’na inanmış ve sonradan da Müslüman olarak vefat etmiş her mü’min sahabedendir. Gözleri görmeyen (a’ma olan) fakat Peygamberimiz tarafından görülmüş olan her mü’min bu kategoriye girer.”
¥
Her biri yıldızlar gibi yolumuzu aydınlatan sahabelerin dereceleri var.
Bütün İslam alimleri, Hz. Ebubekir, Hz. Ömer, Hz. Osman ve Hz. Ali’yi…
Hz. Peygamber’in ehl-i beyti olan hanımlarını, kızlarını, torunlarını özel bir yerde değerlendirir…
¥
Ve bütün sahabeler…
Yüce Allah’ın övgü ve müjdesine muhataplar…
“Resul ve ona iman edip de nefisleri ve malları ile cihad edenler işte onlar kurtuluşa erenlerdir!..”
¥
Seçim sandıklarının iyice göründüğü bu dönemde, milletten “kopuk” birtakım alçaklar, tarihteki birtakım olayları saptırarak fitne ateşini büyütmeye çalışmakta.
Bu “Baas teröristleri”, Üçüncü Köprü’ye Yavuz Sultan Selim gibi “bölücülüğe” set çekmiş bir büyük sultanımızın isminin verilmesinden sonra iyice azdılar!..
Ashabın bazı önde gelenlerine küfreden bu alçakların hedefinde, “Sahabeme küfretmeyin. Sahabeme küfretmeyin. Allah’a yemin ederim ki sizden biriniz Uhud dağı kadar altın harcasa onlardan birinin ölçeğine varamaz!” diyen Hazret-i Peygamber (s.a.v.) var aslında.
Bunu nereden mi anladım?..
Şuradan:
Önceleri “Aleviyim” diyen bu Hazret-i Ali düşmanları, tartışmaların bir yerinde, içlerindeki kin ve nefreti kusarak, Hazret-i Peygamber (s.a.v.)’e saldırmaya başlıyorlar!..
¥
Bir süre sonra, solun en derininden kıpkızıl sloganlar atıyorlar.
¥
Bu “kopuk” takımı, ölesiye nefret ettikleri İslam’ın bağlısı olan Alevi vatandaşlarımızı zihnen iğfal etmeye çalışmakta!..
¥
Akıllı Alevi kardeşlerimiz, bunların peşine takılmaz.
Aklı olmayanın da zaten dini yok!..
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Serdar Arseven Arşivi