Mehtap Yılmaz

Mehtap Yılmaz

MOSSAD’ın Sisi’si…

MOSSAD’ın Sisi’si…

“Sisi darbe yaparken Obama golf oynamış” diye şaşıran denyoların aklına şaşarım!

Ne bekliyordunuz? Obama’nın karalar bağlayıp yas tutmasını mı? İsrail’in Gazze saldırısında, Gazze’ye destek veren Mursi’ye sahip çıkıp Sisi’ye kafa tutmasını mı?
Çok beklersiniz.
Utanmasanız, Obama’yı neredeyse Mehdi ilan edecektiniz.
İsrail’in Gazze saldırısında, Gazze’ye kimler sahip çıktı? Mursi ve R.T. Erdoğan!
İsrail neden geri adım attı? Bu iki lider yüzünden!
İsrail hangi liderleri gayrımeşru varlığı için tehdit olarak görüyor? Erdoğan ve Mursi’yi!
ABD’de iktidara giden yol nereden geçer? Yahudi lobilerinin midesinden…
Obama seçim sonrası ilk hangi ülkeye gitti? İsrail’e…
İlk kim kutsadı? Natenyahu…
Sisi kimin adamı? İsrail’in…
Sisi’yi kim koruyor? MOSSAD!
Hal ve mesele böyle ise neyin peşindesiniz?
Utanmasanız, adamı neredeyse mehdi ilan edeceksiniz!
Oysa Obama, aynı Obama! İlk andan itibaren Yahudi lobilerine şirinlik eden, beyaz ruhlu bir zenciydi. Görmek istemediniz. İktidara giden yolda, her daim Yahudi lobilerinin istek ve beklentileri doğrultusunda hareket etti. “Bize dokunmayan yılan, bin yaşasın” dediniz.
ABD acıkınca Ortadoğu’yu karıştırır! İsrail’in etekleri tutuşunca MOSSAD, Müslüman ülkelerde fitne fesat çıkarır. Obama’dan önce de böyleydi, şimdi de böyle!
Cin Kemal’in Sisi’si…
Ben çocukken Cin Ali serisi vardı. “Cin Ali’nin atı”, “Cin Ali’nin topu” diye…
Kılıçdaroğlu, CHP’ye genel müdür olarak atandı atanalı bendeki çağrışımı da aynen böyle! Cin Kemal’in CHP’si, Cin Kemal’in solu, Cin Kemal’in Gezisi, Cin Kemal’in Sisi’si…
İlk kürsüye çıktığı haliyle, son halini karşılaştırın.
Beğenmediği R. Tayyip Erdoğan’dan fazlasıyla etkilenmiş gibi… Yüksek sesle konuşuyor, delikanlı taklidi yapıyor, en önemlisi de cümle sonunda, kollarını iki yana açarak, avuçlarının içini gösteriyor.
Lakin karizma dediğin şey, zorlamayla olmuyor.
Aşırma karizmayla lider olunmuyor.
K.K. kollarını iki yana açıp, avuç içlerini gösterince, daha çok, şu Muppet Show’daki Kurbağa Kermit’i andırıyor. Komik oluyor yani… R.T. Erdoğan’dan aşırma üslup onda sırıtıyor. Başbakan’ı öykündükçe, en azından idare eden şu tipik CHP memuru görüntüsünü de kaybediyor.  Sıradan olmaktan kurtulmaya çalıştıkça acayipleşiyor.
Yani danışmanları yan gelip yatıyor. ‘İmaj maker’ı işini yapamıyor. Hiçbiri dönüp de yahu müdürüm, “başkası olma / kendin ol / böyle çok daha iyisin” demiyor!
Tasmalı solun yeni “in”i…
Zekeriya Beyaz’ın modası geçti. Yaşar Nuri’nin papucu dama! İkisi de “out” oldu şimdi! İhsan Eliaçık düşman çatlatıyor. CHP’nin yeni “in”i! Müslümanları solladı, direksiyonu sola kırdı ve sonunda başardı… Kısacası İhsan Eliaçık muradına erdi. Artık Koç’ların canı ciğeri. OTPOR’un bir tanesi. Kısacası başı göğe erdi! Tıpkı İslâmî kesime kılıç çeken benzer muhafazakârlar gibi… Müslümanlara çattı, baş tacı edildi.
Tasmalı solun yeni hocası, İhsan Eliaçık şimdi.
Ne diyelim? Tencere kapak!
İrtifa kaybedip çukura indikçe, yükseldim sanıyor ahmak!
Şimdi de küfürlü LGBTT’liler…
Küfür dolu mailler yağmaya devam ediyor.
Gezi terörüne karşı çıktım diye küfrettiler. Başörtülü hanımı linç edenlere ateş püskürdüm diye küfrettiler. Obama’ya “Hüseyin ismine kurban ol, MOSSAD’ın kulu” dedim, küfrettiler. . LGBTT’lilerin onur yürüyüşü olmaz dedim, küfrettiler.
Ne demiş Mevlana? Küpte ne varsa, dışarı o sızar! Bunlar ağzını açtıkça da lağım fışkırıyor!

Önceki ve Sonraki Yazılar
Mehtap Yılmaz Arşivi