Serdar Arseven

Serdar Arseven

Gezi olayları, PKK ve 2015 Ermenileri!..

Gezi olayları, PKK ve 2015 Ermenileri!..

PKK-KCK’nın yeni ismi HDK…

“Halkların Demokratik Kongresi…”
Bunların –sözde- kongresinde, BDP’nin Gezicilerinden Sırrı Süreyya Önder çıktı ve şunları söyledi:
“Gezi demek HDK demektir!.. Gezi olaylarından müthiş deneyimler edindik. Bu deneyimleri yerel seçime taşıyacağız. Önümüzdeki yıl İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı HDK’lı olacaktır!..

Mehmet Ali Alabora denilen oyuncu, Gezi Parkı olaylarının ağaçla ve çevreyle alâkalı olmadığını, işin arkasında bambaşka işler olduğunu twitter üzerinden açık etmek suretiyle farkında olmaksızın çok büyük bir hizmette bulunmuştu.
Sırrı Süreyya Önder de, “Ulusalcı” Unsurların öne çıkartıldığı Gezi ayaklanmasının aslında ne menem bir şey olduğunu ortaya koyuyor!..
Sağ ve Sol Ulusalcılar arasındaki bağları bir güzel ifşa ediyor.
Gezi olaylarının arkasındaki tezgahı gözler önüne seriyor!..
Müthiş hizmet!..

Öyle bir tezgah ki bu, neresinden baksan bir başka “numara” çıkıyor…
Geçtiğimiz günlerde bir dostum hatırlattı:
“Hrant Dink’e yönelik menfur cinayete uğramasını takiben… Cinayet öncesinde hazırlandığı belli bir program ve ‘Hepimiz Ermeniyiz’ dövizleriyle ortaya çıkan gruplara bak ve Gezi Parkı olaylarını tezgahlayan gruplara… Orada kimler varsa, Gezi olaylarında da onlar var!.. Dikkatini çekerim, bu Gezi ayaklanmasının ağır ‘İŞÇİ’liğini yapan da o taraflardandır.”

Doğrusu, köken araştırmalarına hiç de meraklı değilim.
İnsan nerede doğacağına, hani kökenden olacağına karar verebilme iradesine sahip değil ki?..
Ben de bir Ermeni köyünde doğabilirdim…

Bu itirazımı haklı bulmakla birlikte dedi ki dostum;
“Ermeni köyünde doğup da arkasında dış güçlerin, bilhassa da CIA’nın olduğu belgeleriyle ispatlanmış olan Gezi ayaklanmasına öncülük etseydin ya da katılsaydın işler değişirdi ama!.. Mesele köken değil faaliyet meselesi!.. Kendi halindeki Ermeni vatandaşımızın başımızın üzerinde yeri var.”

Dalga dalga üzerime geliyor söylenenler ve düşünceler…
Avrupa Konseyi Üyesi, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşeyeva’nın da aralarında bulunduğu bir grup siyasiyle sohbet ediyorduk geçtiğimiz haftalarda…
Tek başına yüzbin muhafazakar erkeği cebinden çıkartabilecek cesaret ve azimdeki Ganire Paşeyeva dedi ki;
“Ermeniler 1915 olaylarının 100. Yılında dünyada büyük yankı uyandırıcak lobi çalışmaları yürütüyorlar. Yani 2015’te bütün Müslüman Türklerin ensesinde boza pişirmeye hazırlanıyorlar. Bu konuda çok ciddi çalışmalar yürütmemiz şart. Ermeniler her platformda müthiş hazırlıklar yapıyor. Türkler olarak biz çok geç kaldık. Bu hal de devam ediyor.”
Ganire Paşeyeva’yı dinlemeye devam:
‘’1915’te ne yapıldıysa, şimdi de o yapılmak isteniyor. Azerbaycan ile Türkiye’nin arasına Ermenistan’ı yerleştirenler şimdi de bizim güçlenmemizi istemiyor. Ermeni yalanlarına cevap vermemiz açısından birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz şart. Hocalı soykırımını dünyanın her yerine duyurmak için el birliğiyle hareket etmeliyiz. Sosyal medyadaki etkinliğimizi arttırmalı, lobi gücümüzü bu noktada yoğunlaştırmalıyız. ‘’

Türkiye, 2015’e başına bir dolu çorap örülmüş halde yaklaşıyor…
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında bütün bir ülkeyi ve daha da geniş manada İslam Alemi’ni hedef alan “Gezici Zihniyet”in çerçevesine, kurulan işbirliklerine dikkat kesildiğinizde bunu rahatlıkla görüyorsunuz…
Ganire Paşeyeva hanımefendinin de ifade ettiği gibi iftiracı Ermeni diasporası ile dahildeki işbirlikçileri 1915 olaylarının 100. Yılında Türkiye’yi dağıtmak için büyük hazırlıklar içindeler…
Bizler ise başımıza örülen çorapları sıyırıp atmaya çalışıyoruz…

Ne yaman bir tezgah!..

Önceki ve Sonraki Yazılar
Serdar Arseven Arşivi