Serdar Arseven

Serdar Arseven

Kim “Siyonizm”e nasıl ve niçin hizmet eder?..

Kim “Siyonizm”e nasıl ve niçin hizmet eder?..

Rahmetli Erbakan Hoca’ya “Ergenekon soruşturması” hakkında neler düşündüğü sorulmuştu…

Demişti ki;

“Siyonizm öyle bir ustadır ki, kim ben mi, hiç Siyonizm’e hizmet eder miyim şarkısını söylettirerek işbirlikçilere askeri tâlim yaptırır. ‘Hizmet’ etmiyorum zannedersin, halbuki ‘hizmet’ edenlerin içindesin, haberin yok!.. Siyonizm seni kullanıyor!.. Rejisör kim, Siyonizm. Ergenekon soruşturmasının teferruatını bilmediğim için bu konuda konuşmam ama… Siyonizm askerlerin içinde düşmanı varsa bunları temizliyor!..”

Evet…

Bu konuda düşünürken, tevafuk eseri Zihni Çakır adlı araştırmacı yazarla konuştum.

Ergenekon’un çöküşü, Kod Adı: Darbe, Gladio adlı kitapların yazarı Zihni Çakır, bir ara çok popülerdi.

“Hizmet” taraflarında bolca ekrana çıkardı.

Orada çıkınca diğerleri de çağırmaya başladı.

“Ergenekon” çerçeveli kitapları kısa sürede büyük satış rakamlarına ulaştı.

Sonrasında…

Gördük ki, sesi soluğu çıkmaz oldu.

Kanallar çağırmaz, gazeteler bahsetmez…

Gündemin “Paralel Devlet”e kilitlendiği bu günlerde, medya ilgisinin birden bire kesilmesinin sebebini sorduk kendisine…

Dedi ki;

“Bu ülke darbelerden çok çekmiştir. Ben de, ülkem yeni bir darbeyle karşılaşmasın, bir elli yıl daha kaybetmesin diye darbe girişimlerinin üzerine gittim… Bu konuda bilgi, belge bulmakta da zorlanmadım.”

Sonra?..

“Sonrası… Bizi kanallarına davet ettiler, gazetelerinde bolca yer verdiler…”

Peki niçin kesildi bu akış?..

“Konunun üzerine derinlemesine gidince gördüm ki, gerçekten de olmadık hazırlıklar içinde olanların yanı sıra bu işlerle alakası olmayanlar da gürültüye götürülmek isteniyor. Savunma sanayimiz için milli projeler hazırlayan bazı ordu mensupları ya da ülkem için faydalı icraatlara imza atmaya çalışan bazı siviller var… Onlar da kurunun yanında yakılmaya çalışılan yaşlar olarak dikkatimi çekti. Bu noktadan sonra tavrımı ortaya koydum.”

Nasıl bir tavır?..

“İşte, darbelere, darbe girişimlerine sonuna kadar karşı olduğumu ancak darbecilerle mücadele esnasında kurunun yanında yaşın da yakılmaması gerektiğini söyledim. Böyle olunca da hedefe yerleştirildim.”

Nasıl oldu bu iş?

“Sormayın, ‘darbeci’ bile dediler bana!... B   çektim. O gün söylediklerimin ne kadar yerinde, isabetli olduğu bugünlerde iyice ortaya çıkmış durumda.”

Evet…

Kim ne yapıyor, ne yapmak istiyor, “Paralel Devlet” operasyonunun arka plânında neler var?..

Dost Modern Darbe adlı kitabımızın kapağındaki üç önemli fotoğraf; Cennet Mekân Abdülhamit Han Hazretleri, Merhum Necmettin Erbakan Hoca ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, üçü de aynı güçlerin hedefinde.

Ergenekon soruşturmasının arka plânında neler var, kime niçin kumpas kuruldu?..

Rahmetli Necmettin Erbakan Hoca’nın, Ergenekon operasyonlarının bütün hızıyla devam ettiği günlerde dile getirdiği, “Rejisör kim, Siyonizm. Ergenekon soruşturmasının teferruatını bilmediğim için bu konuda konuşmam ama… Siyonizm askerlerin içinde düşmanı varsa bunları temizliyor!..” uyarısı ne gibi anlamlar ihtiva ediyor?..

Yeniden yargılama tartışmaları arasında bunları dile getirmek istedim…

Ordu’da elbette çok kötü “planlar” içinde olanlar mevcuttu ancak resmin tamamı bundan ibaret değil.

Resmin tamamı ortaya çıkmadıkça ne darbe tehdidinden kurtulabiliriz ne de milli projeler üretmek için gecesini gündüzüne katan kahramanlarımızı koruyabiliriz…

Ve tabii milli projelerimizi hayata geçirmemiz de mümkün olmaz!..

Milli proje üretenlerin başlarına neler geldi?..

Aydınlatılmalı!..

Önceki ve Sonraki Yazılar
Serdar Arseven Arşivi