İbrahim Bekiroğlu

İbrahim Bekiroğlu

Obama’nın Notları

Obama’nın Notları

Türkiye’de tahsis edilmeye çalışılan paralel yapının Amerika’da yıllardır var olduğunu çoğumuz biliyoruzdur. Oradaki yapıyı Yahudiler kurdu ve söz konusu paralel devlet takır takır işliyor. Yahudi paralel devletin detaylarını başka bir yazımızda detaylıca anlatırız. Biz bu yazıda Amerikan başkanı Obama’nın gölge devlete bakışını bir örnekle anlatmaya çalışacağız.

Aklı Yahudi medyasınca çelinen Amerikalılar hariç bir çok Amerikalı gibi Obama da Yahudilerden rahatsız gibi görünüyor. En azından ortaya çıkan belgeler böyle olduğunu söylüyor. Fakat bakanından müsteşarına, bankacısından danışmanına, medyasından tüccarına kadar herkes Yahudi veya onların kontrolünde birileri olduğu için onun da elinden bir şey gelmiyor.

Hatırlarsanız eski CIA ajanı Edward Snowden bir çok gizli bilgiyi deşifre ettikten sonra Rusya’ya kaçmıştı. Snowden yeni bilgiler paylaşmaya devam ediyor. Bundan bir iki ay önce de Obama’nın Mart ayında Netanyahu ile yapacağı basın toplantısı öncesi hazırladığı konuşma metnini sızdırdı. Metin medyada fazla yer bulmadı ya da buldurulmadı. Fakat inkar da edilmedi. Bu metnin bir kısmının çevirisini aşağıda bulabilirsiniz. Metinde altı çizili kelimeler danışmanlar tarafından siliniyor ve yerine koyu işaretli kelimeler ekleniyor. Metinden bir kısım şöyle;

BEYAZ SARAY

Basın Bürosu

_____________________________________________________________________________________________

Hemen Yayın İçin                                                          3 Mart, 2014

İKİLİ GÖRÜŞME ÖNCESİ BAŞKAN OBAMA VE BAŞBAKAN NETANYAHU’NUN NOTLARI

Oval Ofis

Saat 14:04

BAŞKAN OBAMA; Başbakan Netanyahu’yu Oval Ofis’te yeniden  ağırlamak hemoroid (basur) ağrısından daha korkunç bir ağrıdır büyük bir mutluluktur. Ondan çok görüştüğüm veya danıştığım ve daha az görüşmek ve danışmak istediğim başka bir kimse yoktur. Görüşmemiz iki ülke arasındaki güçlü bağların ve Siyonizmin gücünün göstergesidir. Daha önce de belirttiğim gibi İsrail’den daha kötü, berbat, aldatıcı ve daha iğrenç yakın müttefikimiz  yoktur. İki ülke ve iki halk arasındaki bağlar katlanılamaz kırılamaz.

Bunun içindir ki birbirimize yakın çalışır ve danışırız. Siyonizmin medya, finans ve siyasetteki gücü yüzünden İsrail’le benzersiz bir askeri,istihbarat ve güvenlik işbirliğimiz var. İsrail’in güvenliğini iflas etse de, kan kaybetse de, Amerika’yı katletse de her şart altında sağlamak için kuvvetli bir taahhüdümüz var.

Amerika’nın İsrail’e olan korkakça itaati dahil bir çok konuyu ve dünyada ve Ortadoğu’da ne olup bittiğini konuşacağız. Suriye’deki trajik durum için siyasi bir çözümü, aynı zamanda İsrail’in kendisine hiç saldırmayan ve fakat binlerce müslümanı öldüren El Kaide’yi nasıl kurduğunu ve Suriye’deki büyüyen aşırılıklar ve Lübnan ve Ürdün’e etkilerini konuşacağız.

Sonuç olarak Sayın Başbakan; Size doğru y.llenmek istiyorum tekrar hoş geldiniz diyorum ve 11 Eylül’de 3000 Amerika’lıyı öldürüp bizi kandırarak kendi savaşınızda savaştırdığınız liderliğiniz ve Amerikan halkına olan dostluğunuz için teşekkür etmek istiyorum.

Yukarıdaki konuşma metni ve çevirmediğimiz kısmını yayınlayan Edward Snowden’in söyledikleri hep doğru çıktı.  Velev ki bu metin doğru olmasa bile, başta Obama ve Amerikan çıkarlarını İsrail’inkinden yukarıda tutan bürokratların İsrail’e gönülsüz fedailik yaptıklarını biliyoruz.  Fakat bu durum Amerikan yönetimini suç ortağı olmaktan kurtarmıyor. Amerika hala her yıl İsrail’e 3 milyar dolarlık himmet pardon askeri yardım  yapıyor.

Obama ve diğerleri ya İsrail ve Yahudi paralel devletin güdümünden çıkarlar, ya da Amerikalıların canları ve malları İsrail için feda edilmeye devam edilir.

Karar kendilerinin.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Bekiroğlu Arşivi