O Mağdura Belediyede Darp!

28 Şubat mağduru Şaban Kargın, oğlunun yurt taksiti için gittiği Kocaeli'nin Körfez Belediyesi'nde saldırıya uğradı. Kargın, yaşananları gözyaşları içerisinde anlattı.

Vahdet gazetesinin dünkü "28 Şubat'ın öksüzleri" başlıklı manşet haberinde dramının anlatıldığı 28 Şubat mağduru 48 yaşındaki Şaban Kargın, oğlunun yurt taksiti için gittiği Kocaeli'nin Körfez Belediyesi'nde saldırıya uğradı.

SADECE BURS İSTEMİŞTİ

Kargın, belediyede yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlattı. Yardım talebini Belediye Başkanı İsmail Baran'a iletilmesine izin verilmediğini aktaran Kargın, "Düzce Üniversitesi Gümüşova Meslek Yüksekokulu'nda okuyan oğlumun yurt taksitini ödeyemedim. Belediyeye 2-3 gündür geliyorum. Çarşamba günleri, belediyenin halk günü. Yetkililer beni bir türlü başkanla görüştürmedi. Bugün yine geldim. Başkan Yardımcısı İsa Taş'ın yanına çıktım. Durumu anlattım. 'Yardım etmiyoruz' dedi. Ben de Belediye Başkanı'na çıkacağımı söyledim. 'Belediye Başkanı toplantıda' dedi. Israr ettim. Ondan sonra üzerime bir sürü kişi yürüdü. Koruma olduğunu söyleyen birisi bana küfretti. Korumalar sürükleye sürükleye dışarı attı. Kamera kayıtlarını incelesinler" dedi.

KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ  

Diğer taraftan belediye dışında yolun karşısında bekleyen Şaban Kargın, polis tarafından uzaklaştırılmak istendi. İtiraz üzerine Kargın ile polis memuru arasında kısa süreli bir tartışmanın yaşandığı öğrenildi. Kargın, ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, yaşananların yerel Bizim Gazete'nin sahibi Mustafa Eranıl tarafından görüntülendiği öğrenildi.

Vahdet Gazetesi 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri