O generale tepki yağıyor!

O generale tepki yağıyor!
Daha önce de damadı Yahudi çıkan Deniz Kuvvetleri Plan Prensipler Başkanı Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz’in önceki gün internet ortamına düşen ve çocuklarına, “Türkiye’yi terkedin, gidin kendinizi kurtarın. Çünkü Türkiye Arap&rsqu

HASAN TOSUN'UN HABERİ...

Gürdeniz’in sözleriyle ilgili açıklamada bulunan Sağlık İş Başkanı Mustafa Başoğlu, “Keşke Türkiye İslâmlaşsa ama ne gezer. Hâlâ başörtüsü bu ülkede suç olarak görülüyor. Paşa İslâm’dan, Türkiye’den kaçsa ne yazar, Allah’tan kaçabilecek mi? ‘İslâm’dan kaç’ demek ‘Cehenneme koş’ demektir. Allah’ın hükmünün olmadığı başka bir dünya yok” dedi.

“TSK’DAKİ MENFİ PROPAGANDANIN ESERİ”
Gürdeniz’in sözlerinin TSK’da İslâm hakkında ne denli yanlış bir bilgilendirme olduğunun göstergesi olduğunu ifade eden Mustafa Başoğlu, “Bunu Sayın Başbuğ paşa dikkate almalı. Askerî okullarda İslâm hakkında verilen menfi propagandanın sonucu. Tümamiral seviyesine yükselmiş bir asker yüzde 99’u Müslüman olan bir ülkede kalkmış İslâm’a hakaretler edebiliyor. Türkiye’nin Müslüman ülkelerle ilişki kurmasını Arap’laşmak diye yorumlayan paşa, önce kendi akrabalarına bir baksın” diye konuştu.

HACIMUSTAFAOĞULLARI “UTANMAZLIK, EDEPSİZLİK”
Emekli Binbaşı Mustafa Hacımustafaoğulları da, TSK içerisindeki general kadrosunun çoğunun zihniyetinin aynı olduğunu belirterek, “Bu sözler, utanmazlık, aymazlık ve edepsizliktir” dedi. Gerçek vatansever inançlı subayların ordudan ihraç edildiğini; ancak buna karşılık millete ve onun değerlerine düşman olanların ise terfi edildiğini belirten Hacımustafaoğulları, “Maalesef ordumuz böylesi milletin değerlerinden uzak insanlar tarafından yönetiliyor. Vatansever subaylar ise ordudan ihraç ediliyor. Böylesi insanlar general değil, vatandaş bile olamaz aslında” diye konuştu. Hacımustafaoğlu, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Milletin değerleri ile alay eden general, şerefli ise kendisi bu ülkeyi terketmelidir. Köpeğini Mehmetçiğe baktıran birisinin bu ülkede yeri olamaz.”

VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.