Rezillik diz boyu

Rezillik diz boyu
Yenibosna'da bulunan ATV Stüdyoları'nı basan silahlı 1 kişi, etrafa rastgele ateş etti.

Daha önce adı çok sayıda skandalla birlikte anılan Müge Anlı adlı sunucu ATV'de bir rezilliğe daha imza attı.

ATV'de yayınlanan programda Müge Anlı'nın konuşma yaptığı sırada stüdyoda duyulan silah sesi büyük paniğe yol açtı. Program konukları o korkuyla sağa sola kaçıştı. Bir görevlinin ise Müge Anlı'yı kolundan tutup oradan uzaklaştırması dikkatlerden kaçmadı. 

Ekran başındaki izleyiciler ve stüdyodaki konuklar silah sesinden dolayı şok yaşarken ATV hemen reklama girdi.

Programda Müge Anlı yaşanılanlar hakkında izleyiciye bilgi vermedi.

Televizyon çekimlerinin devam ettiği saat 12:40 sıralarında meydana olayda 1 kişinin elinden yaralandığı söyleniyor.

Saldırgan kişinin, yayına katılan bir kadının eşi olduğu tahmin ediliyor.

REHİN SKANDALI
Kızıyla birlikte torununu bulmak umuduyla İstanbul'a ATV'de programa katılmaya giden Ethem Yenice adlı dede, torunlarının bulunduğu haberini aldıktan sonra program sorumlusu Müge Anlı'nın kendilerini bırakmadığını iddia etmişti.

Yenice, "İstanbul'da ATV'de Müge Anlı'nın TV programına katılmadan önce gece saatlerinde Konya Emniyet Müdürlüğü'nden bana telefon geldi. Telefondaki Cinayet Büro Amiri, kızımızın bulunduğunu ve geri dönmemiz gerektiğini söyledi. Ben de program sorumlularına durumu söyledim. Bana 'Bunlar şişirme haberler' diyerek bizi göndermediler. Yayından sonra tekrar bana telefonlar gelince, programcılara, 'kayınpederim çok hastaymış, gitmem lazım' diyerek yalan söyledim. Bizi yine göndermediler. Hatta yanımda bulunan eşim ve kızım ağlayarak gitmek istediklerini söyledi. Onların sanırım göndermeme sorunu yayın problemi ve masraf yaptık düşüncesiydi" demişti.

Müge Anlı, Çorlu'da ortadan kaybolan 6 yaşındaki Muhammet'in, annesinin yasak ilişkisine şahit olduğu için dövülerek öldürüldüğünün belirlenmesi üzerine sinir krizleri geçirmişti. Zira talihsiz çocuğun annesi haftalarca Müge Anlı'nın programına çıkıp oğlunu aramış, Anlı da olayın aydınlanması için çaba göstermişti…





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.