Kılıçdaroğlu'ndan deprem rezaleti

Kılıçdaroğlu'ndan deprem rezaleti
Haber kanallarının Van'ı yıkan depremle ilgili konuşacak diye açıklamalarını canlı olarak verdiği CHP Lideri Kılıçdaroğlu herkesi şok etti..

Van’ı vuran şiddetli deprem devletin zirvesini alarma geçirdi. Başta Başbakan Erdoğan olmak üzere hükümet yetkilileri Van’a gitti. Van’da şu an büyük bir dram yaşanıyor.

Ölü sayısı binle telaffuz ediliyor. Enkaz altında kurtarılmayı bekleyenler var. Bütün haber kanalları deprem felaketini canlı olarak aktarıyor.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun da devletin bütün kurumlarını alarma geçiren depremle ilgili konuşacağı söylendi. Bu yüzden TRT Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını canlı olarak vermeye başladı. NTV spikeri de “Kılıçdaroğlu şu an açıklama yapıyor. Ona bağlanıyoruz” dedi.

Ancak gözlerin çevrildiği depremle ilgili konuşacağı zannedilen Kılıçdaroğlu, Van’daki felakete hiç değinmeden, yeni anayasa çalışmalarından bahsetmeye başladı.

Bunun üzerine Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını izleyicilere aktaran TRT canlı yayını keserken, NTV de “Kılıçdaroğlu açıklama yapıyor” anonsunu kaldırdı.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.