Masonların mağarası

Masonların mağarası
Dünyanın önde gelen masonlarının, her yıl Mart ayında Kudüs'te bir araya geldiği yer deşifre oldu. Her yıl 200 mason, Zedekiah Mağarası'nda gizlice toplanıp, gelecek planları yapıyor

Masonların, yılda bir kez Kudüs'te yerin metrelerce altındaki Zedekiah Mağarası'nda bir araya geldiği ortaya çıktı. Eski Kudüs'teki Şam ve Herotz kapılarının ortasında ve yerin 230 metre altında bulunan Zedekiah Mağarası, 20 yıldır Masonlar için vazgeçilmez.

İBRANİCE YAZILAR

'Mason Toplantısı'nın yapıldığı mağarada, devasa bir locayı andıran bölümün önünde 'Hür Masonlar Salonu' yazılı demir tabela dikkati çekiyor. Tavanında masonik işaretler ve İbranice yazıların da yer aldığı mağarada, dünyanın farklı bölgelerinden yaklaşık 200 masonun yılda bir kez toplandığı iddia ediliyor.

ZİYARETÇİ YASAĞI

Gizliliği korumak için her yıl toplantı takvimini değiştirdikleri ileri sürülen masonların toplantı yaptıkları gün, mağaranın ziyaretçilere kapatıldığı belirtiliyor. Toplantıya çeşitli ülkelerden 200 kadar masonun katıldığını anlatan mağara görevlisi, toplantı hakkında detaylı bilgi vermek istemediğini ifade etti. İddialara göre, dünyanın farklı kentlerinde yaşayan çok önemli masonlar, önümüzdeki yılki toplantıya katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum