İsrail Yine Zulmediyor

İsrail Yine Zulmediyor
İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Fevzi Burhum, Siyonist işgal güçlerinin Babu'ş-Şems köyünü yıkmasının ve bölgede bulunan aktivistleri gözaltına almasının Siyonist işgalcinin Filistin halkına yönelik cinayetlerinden biri olduğunu söyledi.

Burhum, Filistin Enformasyon Merkezi'ne bugün (13 Ocak Pazar) verdiği demeçte, Babu'ş-Şems köyüne düzenlenen saldırının aynı zamanda Siyonist işgal yönetiminin işgal altındaki Filistin topraklarında demografik yapıyı değiştirmek için uyguladığı planlı göçe zorlama politikasının bir parçası olduğunu, işgal rejiminin barbarlığını ve ırkçılığını gösterdiğini ifade etti.

Hamas sözcüsü, Siyonist işgal güçlerinin Babu'ş-Şems köyüne düzenlediği saldırının herkesin Filistin halkının yanında yer almasını gerektirdiğini söyledi.

Filistin halkını her türlü vesileyle topraklarına sahip çıkmaya davet eden Burhum, Babu'ş-Şems köyündeki çadırların kurulmasına öncülük eden gençleri de övdü. Hamas sözcüsü, Hamas Hareketi'nin toprağına ve hakkına sahip çıkan her Filistinlinin yanında olduğunu bildirdi.

Siyonist işgal ordusundan ve sınır muhafaza birliklerinden yüzlerce asker bugün sabah erken saatlerde işgal altındaki Kudüs'ün doğusunda Babu'ş-Şems köyünde aktivistler tarafından kurulan çadırlara baskın düzenlemiş, çadırları yıkmış ve şiddet kullanarak birçok aktivisti gözaltına almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum