Polis 11 Kapıyı Açana Kadar...

Polis 11 Kapıyı Açana Kadar...
Terör örgütüne düzenlenen operasyonda polis 11 kapıyı açarken bakın onlar ne yaptı

Terör örgütü DHKP-C'ye yönelik geçtiğimiz cuma günü düzenlenen operasyonda  Gurup Yorum üyeleri ve bazı avukatlarında içinde bulunduğu 67'si İstanbul'dan 97 kişi aralarında gözaltına alınmıştı. Operasyonun İstanbul ayağında polis, Gençlik Federasyonu ve Yürüyüş Dergisi'nin bulunduğu adreslere itfaiye yardımıyla pencerelerden girdi. Bu anlar polis kameralarına da yansıdı.

GÖRÜNTÜLER KAMERALARDA

Görüntüler, polisin olay yerine seyriyle başlarken, Yürüyüş Dergisi'nin bulunduğu binanın önünde bir itfaiye aracı görülüyor. Birkaç özel harekat polisi itfaiye merdiveninin sepetine biniyor. Yükseltilen merdivendeki polisler camı kırarak içeriye giriyor. Baskın yapılan bir diğer adres olan Gençlik Federasyonu'nun bulunduğu adreste de benzer görüntüler yaşanıyor. İtfaiye merdiveni yardımıyla özel harekat polisleri pencereden içeriye giriyor.

11 KAPIYLA KARŞILAŞTILAR

Polisin gerçekleştirdiği operasyonda bir çok adreste, peş peşe yapılmış birden fazla kapı ile karşılaştığı belirtilirken, İdil Kültür Merkezi'nde peş peşe yapılmış 11 kapı ile karşılaştığı öğrenildi. Polis bu kapıların bazılarını keserken bazı kapılarda kırılarak polis içeriye girdiği öğrenildi. Bazı kapıların kesilmesi bazılarının ise kırılma anları polis kameralarına yansıdı.

BELGELER YANMIŞTI

Kapıları kırarak ve keserek içeriye giren ekiplerin yanmış doküman ve bilgisayar parçalarıyla karşılaştığı öğrenildi. Yanmış belgelerin ve bilgisayar parçalarının bulunma anları da polis kameralarına yansıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum