Kubbetüs Sahra’yı Patlatalım

Kubbetüs Sahra’yı Patlatalım
Yaklaşan İsrail seçimlerinden Yahudi Vatanı adlı aşırı-sağ partisi adayı, Ömer Cami’nin havaya uçurulmasını istedi.

Yaklaşan İsrail seçimleri için yapılan kamuoyu araştırmalarında aşırı-sağ partiler önde görünüyor. Bunlardan Habait Hayehudi (Yahudi Vatanı) adlı aşırı-sağ parti adaylarından Jeremy Gimpel’in bir videosu ortaya çıktı.

İsrailli gazeteci Yehuda Nuriel’in ortaya çıkardığı videoda Gimpel, 13 Kasım 2011’de Florida’da bir kilisede konuşuyor. Gimpel burada Kubbetüs Sahra’nın (Ömer Cami’nin) havaya uçurulmasını ve yerine üçüncü Yahudi Tapınak’ının yapılmasını istiyor. Gimpel ayrıca “Biz sizin Yahudi olmanızı istemiyoruz. Fazlasıyla Yahudi var. Biz sizin iyi Hıristiyanlar olmanızı istiyoruz” diyor.

972mag.com’daki habere göre 1982-84 arasında İsrail güvenlik güçleri Ömer Cami’nin havaya uçurulmasına yönelik Yahudi teröristlere ait en az 3 planı ortaya çıkardı. Bunlardan en ünlüsü Yahudi Teşkilatı adındaki Yahudi terörist örgüt tarafından hazırlanandı. Yahudi yerleşimcilerden oluşan bu örgüt Batı Şeria’da birçok Filistinlinin katledilmesinde yer almıştı. 1984’te yakalandıklarında 5 Filistin halk otobüsü altına bomba yerleştirmeye çalışıyorlardı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum