Kimliğine De Tahammül Edememiş

Kimliğine De Tahammül Edememiş
Başörtülü ve sakallılara karşı iğrenç iftiralarda bulunması ve İslam’a dil uzatmasıyla bilinen Eşcinsel Modacı Barbaros Şansal “dinsiz” çıktı. Şansal’ın nüfus kağıdında değişiklik yaparak, din hanesinden “İslam”ı çıkardığı öğrenildi.

İslam’a dil uzatıp, başörtülü ve sakallılara karşı iğrenç iftiralarda bulunmasıyla bilinen Eşcinsel Modacı Barbaros Şansal’ın nüfus kağıdında değişiklik yaparak, din hanesinden “İslam”ı çıkardığı öğrenildi.

Akit’ten Furkan Altınok’un haberine göre, Barbaros Şansal, 26.04.2011 tarihli dilekçesiyle Beşiktaş Nüfus Müdürlüğü’ne müracaatta bulunarak, nüfus cüzdanının din hanesinde değişiklik yapılmasını; “İslam” ifadesinin kaldırılarak yerine “Seçilmemiş” ifadesinin yazılmasını talep etti. Şansal’ın bu talebi üzerine nüfus cüzdanında istenilen değişiklikler yapılmış.

ŞANSAL’IN O MESAJLARI
Öte yandan Barbaros Şansal, Milli Savunma Bakanlığı’nın ilgili yönetmelikte değişiklik yaparak, orduevlerine başörtülü ve sakallıların da girebilmelerinin yolunu açması üzerine facebook’taki sayfasında İslam’ı ve dindar insanları hedef alan çok ağır yorumlarda bulunmasıyla biliniyor. Şansal’ın yaptığı yorumlardan biri aynen şöyleydi:  “Ordu evlerinde türban sakal sarık ve cübbenin serbest olması yetmez kerhanelerde de serbest olmalı ki çarşfafla evden çıkıp takside değişmek zorunda kalmasınlar ...”

HÜKÜMET’E ÇOK AĞIR İFADELER
AK Parti, Başbakan ve Cumhurbaşkanı ile eşleri hakkında da yakışıksız yorumlarda bulunan Şansal, şöyle diyordu: “Atatürk istikbal göklerdedir demişti ama bunlar istikrar ayağına herşeyi g... Etti.. Haydi arkadaşlar . 23 mayısta el ele ...”

BALYOZCULARA SAHİP ÇIKIYOR
Sayfasında diğer yandan ise Balyoz Davası tutukluları lehine yorumlarda bulunan Şansal, örneğin şöyle diyordu: “Bu gün, Küçükyalı'dan postalanmış ve balyoz davasından tutuklu bir kurmay albaydan ıslak yazı bir mektup aldım ... Gözyaşları içinde okuyarak bir kez daha soysuz satılmışların işgalini anladım....”

İSLAM’A DİL UZATIYOR
Eşcinbel modacı, İslam’a da dil uzatarak “Vaz geçtim böyle hurafe dolu islamı savunmaktan !!! eğer mısır şeyhi, ölen kadının kocasının 6 saat daha onunla seks yapabileceğini ve suudi şeyhin 10 yaşında kızın gelin olabileceğini söylemese idi cehennem eşrafından... iyi ki hala insanım ulan ...” diyordu.

SALDIRIYA UĞRADI
Barbaros Şansal, büyük tepki toplayan bu yorumlarının ardından bir gece yarısı saldırıya uğradı. Şansal Taksim Ayaspaşa'da uğradığı saldırıyı siyasi olarak nitelendirirken, tedavisinin ardından gittiği Karaköy Polis Karakolu'nda şikayetçi olarak ifade verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum