Beşiktaş Rizespor Maçı Ne Zaman?

Beşiktaş Rizespor Maçı Ne Zaman?
Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi yaptığı hazırlık maçlarına bir yenisi daha ekleyerek, Rizespor'la bir dostluk maç

Şu ana kadar rakipleri önünde istenilen düzeyde olmadığını gösteren Kartal, lig başlamadan önce son provasını Süper Lig'in yeni temsilcisi Rizespor karşısında yapacak.

Bu sezon Kasımpaşa'nın sahasını kullanacak olan Siyah-Beyazlılar, derbi karşılaşmalarını ise Olimpiyat Stadı'nda oynayacak. Teknik direktör Slaven Bilic, takımın farklı iki statta oynayacak olmasından dolayı Olimpiyat Stadı'nda hazırlık maçı alınmasını istedi. Yönetim de bu gelişme üzerine, önceki gün kendilerine hazırlık maçı oynamak istediklerini söyleyen Rizespor'a yeşil ışık yaktı.

ÇALIMBAY İSTEDİ

Kartal'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın çalıştırdığı Karadeniz ekibiyle 10 Ağustos'ta karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar, Olimpiyat Stadı'nı da test etmiş olacak. Sezon içinde Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi burada ağırlayacak olan Kara Kartal, Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı bu zorlu maçların ilk provasını da Rizespor karşısında yapacak. Oynanacak olan bu hazırlık maçına çok önem veren Hırvat teknik adam, takımın son durumunu Rizespor önünde görmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.