Erkek Dansöz Rezaleti

Erkek Dansöz Rezaleti
Ramazan eğlenceleri adı altında başlatılan ve bu ayın faziletine uymayan etkinliklerin yapıldığı gecelerde, yapılan rezilliklerde sınır tanımıyor

Mübarek Ramazan ayının ibadet ve tefekkür ayı olduğunu unutan çevreler, Ramazan’ın ruhunu incitmeye devam ediyor. Ramazan’ın anlam ve önemini idrak edemeyen bu zihniyetin son icraatı yuh artık dedirtti. İstanbul Güngören’de bulunan Kale Center AVM’de Ramazan eğlencesi adı altında erkek dansöz oynatılması tepkilere neden oldu. Vatandaşların sözlü tepkisine AVM yönetimi duyarlı vatandaşları apar topar dışarı atarak cevap verdi.

Topuklu ayakkabıları, kostüm ve makyajıyla sahneye çıkan zenneyi protesto eden vatandaşlar, dinimizin böyle şeyler emretmediğini, günah olduğunu, bu ayda ibadete yönelmemiz gerektiğini söyleyerek, bu rezalete son verilmesini istediler. Vatandaşların kararlı duruşu karşısında neye uğradığını şaşıran AVM yönetimi çareyi vatandaşları dışarı çıkartmakta buldu. Rezaleti protesto eden Zühtü Şeker gazetemize, “Bu başlı başına bir rezalet. Üstelik bunun Ramazan eğlencesi adı altında takdim edilmesi daha büyük bir rezillik. Bu tablo Ramazan eğlenceleri adı altında başlatılan furyanın nerelere geldiğini gösteriyor” dedi. Mübarek ramazan ayının ibadet ve tefekkür ayı olduğunu unutan çevreler, Ramazanın ruhunu incitmeye devam ediyor. Ramazanın anlam ve önemini idrak edemeyen bu zihniyetin son icraatı yuh artık dedirtti. İstanbul Güngören’de bulunan Kale Center AVM’de Ramazan eğlencesi adı altında erkek dansöz oynatılması tepkilere neden oldu. Vatandaşların sözlü tepkisine AVM yönetimi, duyarlı vatandaşları apar topar dışarı atarak cevap verdi.

İstanbul Güngören’de bulunan Kale Center AVM’de Ramazan eğlencesi adı altında erkek dansöz oynatılması vatandaşların tepkisine neden oldu. İftardan sonra sözde eğlence adı altında yapılan bu rezalet AVM’ye gelenleri dumura uğrattı. Erkek dansöz sahneye çıkmadan önce anons üstüne anons yapılırken, vatandaşlar adeta bu rezaleti izlemeleri için zemin hazırlandı.

Yaka Paça Dışarı Atıldılar

Çok matah bir şey yapıyorlarmış gibi bu rezaleti vatandaşların gözüne sokarak afişe eden AVM yönetiminin, Ramazan ayında bu tür bir rezalete neden çanak tuttuğu soru işareti. Topuklu ayakkabıları, kostüm ve makyajıyla sahneye çıkan, zenneyi protesto eden vatandaşlar, dinimizin böyle şeyler emretmediğini, günah olduğunu, bu ayda ibadete yönelmemiz gerektiğini söyleyerek, bu rezalete son verilmesini istediler. Vatandaşların kararlı duruşu karşısında neye uğradığını şaşıran AVM yönetimi çareyi vatandaşları dışarı çıkartmakta buldu. Rezaleti protesto eden Zühtü Şeker, gazetemize  “Bu başlı başına bir rezalet. Üstelik bunun Ramazan eğlencesi adı altında takdim edilmesi daha büyük bir rezillik. Bu tablo Ramazan eğlenceleri adı altında başlatılan furyanın nerelere geldiğini gösteriyor.” dedi.

Hazmedemediyseniz, bir daha söyleyelim

Ramazan Eğlence Ayı Değildir

Geçtiğimiz gün Başakşehir Belediyesi’nin Saadet Partisi’nin astığı “Ramazan eğlence değil, ibadet ayıdır” yazılı pankartları indirmesinin ardından, benzer bir olay da Trabzon’da yaşandı. Trabzon Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan eğlencelerine (!) karşı uyarı vazifesini yapan Saadet Partisi’nin pankartları Emniyet ve Belediye tarafından indirildi. Ramazan’ın ruhuna uygun davranılmasını hatırlattıklarını belirten Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, pankartların “toplumu ayrıştırıcı” olması iddiasıyla indirildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum