Sözcü ÖSO'yu Hedef Aldı

Sözcü ÖSO'yu Hedef Aldı
Sözcü Tunus İçişleri Bakanı'nın iddialarını internet sitesinde manşetine taşıdı. İddiaya göre Tunuslu kızlar cinsel ilişki için Suriye'ye gidiyor.

Sözcü Esed'in yaptığı zulümleri görmezden gelip desteklerken Suriyeli muhaliflere ise saldırıyor. Sitesindeki son haber ise bunları doğrular nitelikte.

Sözcü'de yer alan haber aynen şöyle:

"Tunus İçişleri Bakanı Lütfü bin Ceddo, bu duruma isyan ederek Tunuslu kızların kandırılarak Suriye’ye götürüldüğünü ve orada seks kölesi olarak kullanıldıklarını ifade etti. ‘Bu kızlar ülkelerine hamile olarak dönüyor’ diyerek isyan eden Ceddo, hükümete yüklenerek bu konuda hiçbir şey yapılmayacak mı’ sorusunu yöneltti."

"2013′ün Mart ayından bu yana 6000 Tunuslu için Suriye’ye gidiş yasağı konuldu. Yine mart ayından bu yana yaşları 16 ile 20 arasında değişen çok sayıda genç Tunuslu kızın Suriye’ye ‘seks cihadı’ için gittiği ifade edildi."

Tunuslu Bakan Cihadı böyle bir kelimeyle yan yana kullandı. İddiaları destekleyecek belge de sunmadı.

İddiaya Göre Bu Da Tunus Eski Müftüsünün açıklamaları

"Tunus eski müftüsü mart ayında yaptığı açıklamada 13 Tunuslu kızın Suriye’ye giderek muhaliflerle cinsel ilişkiye girmesi için kandırıldığını ifade etmişti. Müftü ‘cinsel cihad’ adı verilen eylemi bir tür ‘hayat kadınlığı’ olarak değerlendirmişti."

Asıl ilginç olan, iddialar kadar Sözcü'nün internet sitesinde yayınlanan habere yapılan yorumlarda ne islam ne de müslümanlık bırakılmış hakaretler havada uçuşuyor. Doğruluğu bile ispatlanmayan bir haberde tüm dünya müslümanlarına hakaret ediliyor. Sözcü yönetimi ise buna seyirci kalıyor. Öte yandan haberin doğruluğu bile irdelenmemiş Suriyeli muhaliflerden de görüş alınmamış. Müslümanların kutsalı 'cihad' ile dalga geçildi.

İşte O iğrenç yorumlar

sozcu1-002.jpg

sozcu2-002.jpg

sozcu3.jpg

sozcu4.jpg

 

sozcu5.jpg

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum