2013-2014 AÖF Sınav Tarihleri Ne Zaman?

2013-2014 AÖF Sınav Tarihleri Ne Zaman?
2013-2014 AÖF Güz ve Bahar dönemi sınav tarihleri ne zaman, sınav giriş belgeleri ve giriş yerleri ne zaman yayımlanacak. AÖF sınavları hakkında detaylar..

Dönemlik-kredili sistemde Güz ve Bahar olmak üzere bir öğretim yılı, iki dönemden oluşmaktadır. Öğrenciler Güz ve Bahar dönemlerinde ara ve dönem sonu sınavları olmak üzere her dönemde iki sınava gireceklerdir.

Öğrencilerin; ara sınav ve dönem sonu sınav- larına hangi il, bina, salon ve tarihte gireceği “Sınava Giriş Belgesi”nde yer alacaktır.

“Sınava Giriş Belgeleri” öğrencilerin adresleri- ne posta ile gönderilmeyecektir. Öğrencilerin “Sınava Giriş Belgesi”nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veya http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi “Açıköğre- tim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)” linkinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak almaları gerekmektedir.

Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi “Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)” linkinde yayımlanmakta ve öğrenci- ler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuç- lara ulaşabilmektedir. Sınav sonuçları öğrenci- lerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.

Güz Dönemi Ara Sınavı: 14-15 Aralık 2013
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 25-26 Ocak 2014

Bahar Dönemi Ara Sınavı: 26-27 Nisan 2014

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 07-08 Haziran 2014

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.