Terlik Altından Muhammed Yazısı Çıktı!

Terlik Altından Muhammed Yazısı Çıktı!
Bir çoğunuzun bildiği gibi daha önce “nike” gibi yahudi marka ayakkabıların altına Allah isminin ve İslam kelimesinin arapça harfler ile yazıldığına şahit olmuştuk.

Bu İslam düşmanları, Müslümanlara hem mal satıyor hem de hakaret ediyorlar. En büyük hainlikleri ise “sizin kendi Peygamberinizin veya Rabbinizin ismi üzerine” basmanızı gerçekleştirmiş olmaları.

Böyle elde edecekleri bir şey yok elbette fakat adamlar koltuklarına yaslanıp yapdıkları din düşmanlığı ile övünüyor ve Müslümanlar ile alay ediyorlardır.

2-077.jpg

TERLİĞİN ALTINDAN PEYGAMBERİMİZİN İSMİ ÇIKTI

   Facebook’ta bir kardeşimizin paylaştığı resimde de görüldüğü üzere terliğin altında şekillerin altına gizlenmiş ama aşikare bir şekilde görülen “Muhammed” ismi dikkatlerden kaçmıyor. Kardeşimiz bu terliğin “Gezer” marka olduğunu söylüyor. Sizlerden de şahit olan varsa buraya yazsın. Tam delil olmadan kimseyi suçlamış olmayalım.

MÜSLÜMAN UYANIK OLACAK!

Şu bir gerçek ki, biz Müslümanlar uyutuluyoruz ve dini hassasiyetimizi kaybettik. Altında yazı bulunan çorapları, terlikleri hiç sorgulamadan giyiyoruz. Üzerinde ingilizce ne yazdığı belli olmayan tişörtleri giyiyor veya çocuklarımıza alıyoruz. Müslüman uyanık olmalı ve bu konularda titiz davranmalıdır.

GEZER’DEN AÇIKLAMA

sanal ortamda bahsi geçen terliğin tabanı konusunda bizim de haberimiz olmuştur. Yurtdışından almış olduğumuz bir taban motifinin bir bölümünün Hz. Muhammed’in (S.A.V) ismine benziyor dahi oluşu hiç tartışmaya mahal vermeden düzeltilmesi gereken bir durumdur.

2.200 kişinin çalıştığı fabrikamızda konu olan ürünün yüzlerce kişinin elinden geçmesine ve tüm kontrol işlemleri yapılmasına rağmen maalesef göze çarpmamış ve fark edilmemiştir. Bu konudan haberdar olduğumuz anda, taban kalıpları imha edilmiştir ve gerekli işlemler başlatılmıştır.

Gezer Ayakkabı olarak Milli ve Manevi değerleri Şirket Değerleri olarak kabul eden, Peygamber Efendimize(S.A.V) sonsuz saygı ve sevgi duyan, ülkemizi iç piyasada ve uluslararası pazarlarda temsil eden örnek bir kuruluş olarak, böyle bir konu ile adımızın anılmış olmasından bile duyduğumuz üzüntüyü sizinle paylaşmak istedik. Bilinçsizce yapılan hatadan dolayı gerekli işlemlerin yapıldığından hiçbir şüpheniz olmasın. Size de öncelikle bize dönüp işin doğrusunu sorguladığınız ve duyarlılığınız için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

www.ihvanlar.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum