Dr. Deniz Şar: “Twitter NSA’nın savaş muhabere ve propaganda aracı”

Dr. Deniz Şar: “Twitter NSA’nın savaş muhabere ve propaganda aracı”
Dr. Deniz Şar, geçtiğimiz hafta AYM’nin serbestçe yayın yapmasına karar verdiği Twitter’ın Amerikan istihbarat birimlerinin psikolojik harp ve muhabere araçlarından biri olduğunu öne sürdü.

Dr. Deniz Şar, geçtiğimiz hafta AYM’nin serbestçe yayın yapmasına karar verdiği Twitter’ın Amerikan istihbarat birimlerinin psikolojik harp ve muhabere araçlarından biri olduğunu öne sürerken, bu görüşü doğrular nitelikte açıklamalarda bulunan Amerikalı yetkililer, CIA’nın Küba’da iç karışıklık çıkarmak için Twitter’ı kullandığını büyük pişkinlik içerisinde itiraf ettiler.

“TWİTTER SİYONİST HEDEFLER İÇİN PROGRAMLANDI”

Twitter ve benzeri ortamların ülkelerin ve Türkiye’nin Siyonizmin istekleri doğrultusunda şekillendirilebilmesi için gerekli hızdaki grup dinamiklerini harekete geçirmek için tasarlanmış ve tedavüle sokulmuş bir psikolojik savaş aygıtı olduğunu söyleyen Dr. Deniz Şar, “Buradan çıkacak sonuç, Twitter’ın özgürlükle, demokrasiyle, iletişim hürriyetiyle bir alakasının olmadığı gerçeğidir” dedi.

NSA&SİYONİZM ORTAK PROJESİ

Dr. Şar şu değerlendirmelerde bulundu: “Adına ülke, bölge bölme projeleri diyemeyecekleri için ‘Sosyal Medya’ araçları diyorlar. Bu söylemlerin hepsi kamuflaj... 2 bin senelik Siyonist savaş hileleri... Bu hile mekanizmasının arkasındaki akıl ise bugün çok açık olarak biliniyor ki; Siyonizm ve Siyonizmin güdümündeki ABD istihbarat birimleri ve özellikle NSA”

TWİTTER DİREK NSA’NIN ŞİRKETİ!

Twitter, Facebook, İnstagram, gibi kanalların direk Siyonizm güdümündeki Amerikan istihbarat birimlerince ihale edilerek hayata geçirildiğini söyleyen Şar şöyle devam etti: “Neden NSA bu şirketleri kuruyor, ihaleler açıyor? Dünyada bir süredir seyreden bir kalkışma kuşağı var. İskambil kağıdı gibi ülkeler devriliyor. Buralarda kullanmak üzere tasarlanan en etkili iletişim kanalları bu projeler. Bu şirketler direk NSA’nın şirketleri. Birde şunu söylüyorlar, işte bunların arka kapıları filan varmış, NSA oradan giriyormuş… Ulan fikri, teknolojiyi, teknolojinin içerisindeki anahtar bölümleri, kod ve sistem alt yapısını veren zaten NSA. İnsan zekasıyla alenen alay ediyorlar…”

Yeni Akit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum