Sabah ve Milliyet’te Ali Şen Toparlaması

Sabah ve Milliyet’te Ali Şen Toparlaması
Ali Şen’in torununun ardından dua eden imamı azarlaması tepki toplarken; Milliyet, Sabah gibi gazeteler durumu toparlama gayretine girişti.

Fenerbahçe eski Kulüp Başkanı Ali Şen, torununun cenaze namazında dua eden İmamı “masalı kes yeter” diye azarlayıp, duayı yarıda bıraktırmıştı.

Kamuoyundan Ali Şen’e tepki sesleri yükselirken, bazı medya organlarında birbirinden garip haberler yer almaya başladı.

Örneğin Milliyet, bugün internet sitesinden açık açık saygısız Ali Şen’e destek çıktı; Ali Şen’i iyi bir halt etmiş gibi övdü.

MİLLİYET’TEN AÇIK DESTEK

“Ali Şen’e Büyük Destek” diye manşet atan Milliyet, “17 yaşındaki torunu Alp Ali'yi toprağa veren Ali Şen'in imamın tarihsel konuşmasını kısa kesmesi için uyarmasına sosyal medyadan büyük destek geldi” diye yazdı fakat, sosyal medyada kimlerin nasıl bir destek mesajı attığını belirtemedi.

milliyet-005.jpg

SABAH DA “HAKLI” DEMEYE GETİRDİ

Sabah da, “Gerçek Sebep Ortaya Çıktı” başlıklı manşet haberinde, şu ifadelere yer verdi:

“İmamın uzunca bir konuşmanın ardından tam artık cümlelerini tamamlaması beklenirken…"Anadolu'yu bize yurt yapan Malazgirt fatihlerinin, merhum Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşlarının…" diye yeni bir cümleye başlaması üzerine…Ali Şen defin töreninde kelimenin tam anlamıyla patlama yaşadı.
Ali Şen imama, "Masalı kes, kes masalı, bu kadar yeter" diye bağırdı. Bunun ardından cenazeyi kaldıran imam hemen konuşmasını bitirdi ve Fatiha suresini okuttu..”

sabahhhh.jpg

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum