Fatih Terim'i Çıldırttı!

Fatih Terim'i Çıldırttı!
Doktorların 'oynayabilir' raporu verdiği Burak'ın sakatlık konusunda ısrarcı olması üzerine İmparator'un, "Burası Milli Takım, eğlence yeri değil." dediği ortaya çıktı.

Galatasaray'ın gol makinesi Burak Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle Milli Takım'dan affını istemesinin ardından birçok iddia gündeme gelmişti. Takvim'de yer alan habere göre, Burak Yılmaz, teknik direktör Fatih Terim'le görüşerek sakat olduğunu söyledi. İmparator bunun üzerine kulüp doktorlarını çağırdı ve Burak'ın kontrolden geçirilmesini istedi. Doktorlar da yaptıkları kontroller sonrasında yıldız futbolcunun oynamasını engelleyecek bir sakatlığının olmadığını Terim'e rapor etti. Fatih Terim yeniden görüştüğü Burak'a "Doktorlar iyi olduğunu söylüyor" dedi. Fakat golcü futbolcu sakatlığı konusunda ısrarcı olunca İmparator küplere bindi.

"Sürekli bahaneler üretiyorsun""

Burak Yılmaz'a çok sert tepki gösteren Terim'in, "Burası Milli Takım, eğlence yeri değil. Erciyes maçında tekmeye kafa koyuyordun. Sadece sen değil, herkes yorgun ve tatile ihtiyacı var. Hedef 2016 diyoruz ama sen bahaneler üretiyorsun. Biz bu yola rol yapanlarla değil, yüreğini ortaya koyanlarla devamedeceğiz" dediği öğrenildi.

"Sana iyi tatiller"

Fatih Terim'in bu sözleri sonrasında şaşkına dönen Burak'ın geri adım atmak istediği fakat İmparator'un, "Kampa katıldığın için teşekkür ederim. Sana iyi tatiller. Ulusal değerlerimiz deniz ve kumsaldan önce gelir" diyerek görüşmeyi sonlandırdığı belirlendi. Terim'in Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde de sorunlar yaşadığı Burak'ı bir daha Milli Takım kadrosuna çağırıp çağırmayacağı merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.