Cardozo Karar Verdi!

Cardozo Karar Verdi!
Trabzonspor'un bir numaralı golcü adayı olan Paraguaylı yıldız, müjdeli haberi verdi, “Evet, bu yaz Benfica'dan ayrılma ihtimalim çok yüksek” ifadelerini kullandı.

Cardozo'nun menaceri Alvade, dün Benfica Başkanı Vieira'ya oyuncusunun ayrılma talebini iletti.

Dünya Kupası başlamadan önce transferlerin büyük bölümünü bitirmek isteyen Trabzonspor, Oscar Cardozo ile prensip anlaşmasına varmıştı. Dün geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Paraguaylı yıldız da Benfica'da devam etmeyeceğini açık açık söyledi.

Tecrübeli forvet, "Evet, hakkımda çıkan iddialar doğru. Bu yaz Benfica'yla yollarımı büyük bir ihtimalle ayıracağım. Artık yeni bir maceraya atılma vakti geldi" ifadelerini kullandı. Cardozo'nun menaceri Pedro Alvade, dün Benfica Başkanı Luis Vieira ile masaya oturdu. Alvade, "Cardozo burada devam etmek istemiyor. 2007'den beri Benfica için elinden geleni yaptı. Şimdi sizden anlayış bekliyor" dedi. Yaşanan bu gelişmeler, Bordo-Mavililer'i harekete geçirdi. Daha önce CEO Burak Gürdal aracılığıyla iki kez Portekizliler'le temas kuran Trabzonspor, 5 milyon Euro'ya bu işi bitirmek istiyor.

Ruslar da devrede

Oscar Cardozo'nun talibi sadece Trabzonspor değil. Rus basınına göre Rusya'dan bazı takımlar da 31 yaşındaki golcüyle temasa geçti. Ancak Cardozo menacerine verdiği talimatta transfer önceliğinin, kendisiyle pazarlıklara başlayan ilk takım olan ve prensip anlaşmasına vardığı Trabzonspor'da olmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.