“Fuhuş Rezaletini Gözlerimle Gördüm”

“Fuhuş Rezaletini Gözlerimle Gördüm”
ESDER Başkanı Mahmut Çelikus “Haberiniz üzerine bölgeye gittik, rezaleti gözlerimizle gördük” dedi ve ahlaksızlığın nasıl bu kadar pervasızlaştığını anlattı.

Ankara’nın güçlü sesi Habervaktim Gazetesi’nin gündeme getirdiği Ulus’taki fuhuş rezaletine tepkiler sürerken, yetkililerin ilgisizliği saç baş yolduruyor. Ulus’ta yaşanan fuhuş rezaletine tepki gösteren Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çelikus “Haberiniz üzerine bölgeye gittik, gözlerimizle gördük. Böyle rezalet olamaz” dedi.

SON 15 – 20 GÜNDE ARTTI

Yetkili kişilerin bu konuda hasas davranmadığını söyleyen Çelikus “Biz Ulus meydanını biliyoruz aşağı yukarı 7 yıldır orada kutlama yapıyoruz. Son 15-20 gündür burada böyle bir rezalet var. Polis istese bu duruma dur diyebilir. Gazeteler bu konuya daha hassas yaklaşmalı ne yazık ki gündeme getiren yok” dedi

ZİNA SUÇ DEĞİL

En büyük sorunun zinanın suç olmamasına bağlayan Çelikus “Gazetenizin haberinden sonra Ulus’a gittik ve kendi gözlerimizle gördük. Bayanlar gerçekten orada erkeklerin arasına oturup pazarlık yapıyorlar. Ak Partimiz sağ olsun zinayı suç olmaktan çıkardı adam diyor ki alan verende memnunsa ben bu işe ne karışırım. Zina suç değil yani ülkemizde. O işi orada yapmaları suç değil kabahat oluyor” şeklinde konuştu.

BÖYLE REZALET GÖRMEDİM

Habervaktim gazetesine teşekkür etiğini ve bu olaydan gazetedeki haberlerimizin ardından haberdar olduğunu söyleyen Çelikus “Allah’tan Habervaktim varda haberimiz oluyor bu olaydan. Ben böyle rezalet görmedim. Milli mücadelenin yapıldığı noktada meclisin karşısında bu rezaletin yaşanması büyük ayıp. Bu işin takipçisi olacağız hukuki olarak gerekeni yapacağız” ifadelerine yer verdi.

Uğur Öğüt / Habervaktim gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum