CHP Vatandaşı Yalanlarla Provoke Ediyor

CHP Vatandaşı Yalanlarla Provoke Ediyor
Yakup Bilgin Koçal, 24 TV'de katıldığı programda projelerinden bahsetti ve merak edilenleri cevapladı.

Yakup Bilgin Koçal'ın konuşması şöyle oldu:

Rakibimiz olan CHP, sayın vekili ve adayı 30 Mart’tan evvel de Yalova ile ilgili hiçbir şey söylemediler. Yalova’nın geleceği ile ilgili bir vizyon koymadılar ortaya. Bir ufuk sergilemediler. Ayağı yere basan bir proje açıklamadılar. Tamamen karalamalarla, yalanlarla, iftiralarla, saptırmalarla bir yol izlediler. Bireysel anlamda itibarsızlaştırma gibi alan, iftira, karalama kampanyaları yaparak gidiyorlar. Bir de 2-3 hafta CHP’nin Belediyeyi yönetim süreci yaşandı. Oradaki tavırları, hazırlıksız olmaları, yıkım göstermeleri, var olanı yok etmeye çalışmaları şunu insanlara gösterdi; bir tarafta hizmet yöntemi, bir tarafta polemik, karalama, kavga, bir tarafta proje, bir tarafta iftira gibi çok net bir ayrıma gidiyor.

CHP, VATANDAŞI YALANLARLA PROVOKE EDİYOR

İftiralar öyle bir boyuta geldi ki hepsi yalan çıkıyor. Birini söylüyorlar o yalanlanıyor, yarın öbür gün başkasına başlıyorlar. Mesela son günlerde öyle ilginç şeyler duymaya başladık ki vatandaşlara gidiyorlar provoke etme amacıyla “AK Parti altın dağıtıyormuş, size vermediler mi?” gibi asılsın şeyler üretiyorlar. Vatandaş da “herkese veriliyor da bana niye verilmiyor” gibi kolaylıkla provoke edilebiliyor. İşte bisiklet dağıtıyorlar, laptop dağıtıyorlar, hepsi yalan. Bu yalanları kandırarak, istismar ederek vatandaşı yanıltmaya çalışıyorlar. 

ULAŞIM VE TRAFİK SORUNU İÇİN PROJELERİMİZ VAR

Yalova’daki en öncelikli problemi ulaşım ve trafik problemi. Çok sayıda artan araç söz konusu. 2009’da göreve geldiğimizde 29 bin araç vardı. Şimdi 47 bin araç var. Bu trend 100 bine göre gidiyor. Bu konuda projelerimiz var. Bir çevreyolu projemiz var. Bunun haricinde organik ulaşım adı verdiğimiz araçlara çözüm arayan değil, insanların ulaşımın çözüm arayan, ODTÜ ile beraber yaptığımız bir proje var. Bunu hayata geçirmeye başladık.

Toplu ulaşım, yayalaştırma, kent merkezi dışında büyük açık otoparklar yapmak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.