Ricciardone'den Kılıçdaroğlu'na Çatı Aday Daveti

Ricciardone'den Kılıçdaroğlu'na Çatı Aday Daveti
ABD'li elçi Ricciardone, Kılıçdaroğlu'na yaptığı veda ziyaretinde "Elçilik rezidansında çatı adaylarınıza yönelik bir yemek verelim" teklifinde bulundu.

Türkiye'deki görev süresi sona eren ABD Büyükelçisi Francis Ricciardone, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NA VEDA ZİYARETİ

ABD Büyükelçisi Ricciardone ile Kılıçdaroğlu arasındaki görüşme yaklaşık bir saat sürdü. CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ile CHP Milletvekilleri Gülsün Bilgehan ve Rıza Türmen’in de hazır bulunduğu görüşmede Kılıçdaroğlu ABD Büyükelçisi Ricciardone’ye “Alacahöyük Şişe” armağan etti.

ÇATI ADAYLARINA YEMEK DAVETİ

Ricciardone'nin veda ziyaretinde, Kılıçdaroğlu'na, çatı adayı olarak ismi geçenlerin de katıldığı bir yemek davetinde bulunduğu öğrenildi.

Ricciardone Kılıçdaroğlu'na "Yarışacak Cumhurbaşkanı adayları belirlensin, tamamını 4 Temmuz’da elçilik rezidansında yapacağımız Bağımsızlık Günü Resepsiyonu’nda ağırlamaya hazırız. O resepsiyon bütün adayların bir araya geleceği şık bir buluşmaya evsahipliği yapabilir. Sonuç ne olursa olsun Türkiye demokrasisi açısından iyi bir sonuç olacaktır" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum