İstanbul Karanlığa Gömüldü!

İstanbul Karanlığa Gömüldü!
Ataşehir Küçükbakkalköy'deki trafo merkezinde bulunan yeraltı kablolarının yanması sonucu bölgenin büyük bölümü karanlıkta kaldı.

Alınan bilgiye göre, dün saat 21.00 sıralarında Türkiye Elektrik İdaresi Anonim Şirketi (TEİAŞ) 4. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü'nün AtaşehirKüçükbakkalköy'deki trafo merkezinde, yeraltındaki kablolarda yanma meydana geldi. Bölgedeki ev ve işyerlerinin elektrikleri kesildi.

BÖLGE KARANLIKTA

Türkiye Elektrik İdaresi Anonim Şirketi (TEİAŞ) 4. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü'nün Ataşehir Küçükbakkalköy'deki trafo merkezinde, yeraltındaki kablolarının olduğu kısımda yangın çıktı. Yangın sebebiyle bölgede elektrik kesildi.

Ataşehir, Göztepe, Suadiye, İçerenköy, Caddebostan, Sahrayıcedid, Maltepe'nin bir bölümü, Zümrütevler ve Kayışdağı kesintiden etkilendi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Kadıköy, Ümraniye ve Ataşehir itfaiye ekipleri, yangına köpük sıkarak müdahale etti. İtfaiyenin yoğun çalışması sonucu yangının kontrol altına alınmasının ardından bölgeye saat 23.20 itibarıyla kademeli olarak elektrik verilmeye başlandı

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.