Siyonist Yüzsüzlüğü

Siyonist Yüzsüzlüğü
Siyonist terör devleti Gazze’de binlerce masumun kanına girmeye devam ederken, Türkiye’deki İsrail muhipleri de katil askerleri “son derece insancıl” göstermeye çalışıyor.

Siyonist terör devleti Gazze’de binlerce masumun kanına girmeye devam ederken Türkiye’deki İsrail muhipleri ise Siyonist askerlerin ne kadar insancıl ve ‘numune’ yaratıklar olduğunu ispatlamaya çalışıyorlar. Türkiye Yahudileri, internet sitesinde yayınladıkları bir fotoğrafla üst düzey İsrailli kadın bir subayın tekerlekli sandalyedeki bir İsrailli engellinin önünde diz çökmesini görüşlerine dayanak olarak sundular.

OYSA ENGELLİLERİ BİLE KATLEDEN KENDİLERİ

Eli kanlı Yahudi teröristler için algı operasyonu yürüten söz konusu Siyon yandaşları, tekerlekli sandalyeye mahkum Tagrid isimli Filistinli genç kız ve yine tekerlekli sandalyedeki 80 yaşındaki bir ninenin Siyonistler tarafından nasıl öldürüldüğüne ilişkin tek bir kare paylaşma cesaretini ise gösteremiyorlar. İsrail köpekleri, Şeyh Ahmet Yasin’i de tekerlekli sandalyesinde roketle vurarak şehit etmişti.

1-131.jpg

Turkish Jews – ‘Türk’ Yahudileri adlı facebook hesabından “İsrail’de askeri üst düzey komutan engelli hasta karşısında diz çöktü” denilerek algı operasyonu yürütülüyor.

2-139.jpg

Oysa Siyonistlerin gerçek yüzünü işte bu kareler gösteriyor; Tagrid isimli Filistinli genç kız da tıpkı Filistin davasının büyük şehidi Şeyh Ahmed Yasin gibi tekerlekli sandalyesinde İsrail bombaları ile can verdi.

is11.jpg

İsrail köpekleri, Şeyh Ahmet Yasin’i de tekerlekli sandalyesinde roketle vurarak şehit etmişti.

4-059.jpg

Yahudi teröristler, işledikleri vahşeti sözde ‘dini’ emirler gereği gerçekleştiriyorlar.

NEFRETİN KAYNAĞI MUHARREF TEVRAT

Siyonist terör devleti Gazze’yi kan gölüne çevirirken tüm dünya “Bir millet nasıl bu kadar vahşileşebilir?” sorusuna mantıklı bir cevap bulamıyor. Bu sorunun cevabı Siyonistlerin sözde ‘kutsal’ kitabı muharref Tevrat’ta açıkça görülüyor. İşte fitneci hahamların tahrif ettikleri Tevrat’tan muharref bölümler:

“Sen benim topuzum, cenk silahımsın, seninle milletleri kıracağım, ülkeleri helak edeceğim… ve seninle erkeği ve kadını kıracağım, ve seninle kocamış adamı ve genci kıracağım; ve seninle genç adamı ve ere varmamış kızı kıracağım; ve seninle çobanı ve sürüsünü kıracağım; ve seninle çiftçiyi ve çiftini kıracağım; ve seninle valiyi ve kaymakamı kıracağım.” (Yeremya 51/20-23)

“İşte Rab’bin acımasız günü geliyor.” (İşaya: 13/9)

“Yakalananın bedeni delik deşik edilecek. Ele geçen kılıçtan geçirilecek. Yavruları gözlerinin önünde parçalanacak. Evleri yağmalanacak, Kadınların ırzına geçilecek.” (İşaya: 15-16)

“Hem yiğidi, hem kızı, emzikteki çocukla ak saçlı adamı, dışarıdan kılıç ve içeriden dehşet telef edecek. Hasımlarından öç alacağım, Ve benden nefret edenlere ödeyeceğim.” (Tesniye, 32/25)

“Onları tamamen yok edeceksin, onlarla ahdetmeyeceksin, onlara acımayacaksın.”
(Tesniye: 7/1-3)

“Ve yayları gençleri yere çalacak ve rahmin semeresine acımayacaklar, gözleri çocukları esirgemeyecek.” (İşaya: 13/15-1

“Mülklerini alacağımız milletlerin yüksek dağlar üzerinde, ve tepeler üzerinde, ve her yeşil ağaç altında ilahlarına ibadet ettikleri bütün yerleri mutlaka harap edeceksiniz.”
(Tesniye: 11/23-25)

Şimdi bütün erkek çocukları ve erkekle yatmış kadınları öldürün. Yalnız erkekle yatmamış genç kızları kendiniz için sağ bırakın” (Çölde Sayım: 31 /17-18)

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum