Twitter'da Enver Aysever'e Kapak!

Twitter'da Enver Aysever'e Kapak!
Televizyonda program yapan Enver Aysever'i Twitter'da dumur eden cevap.

Köşk seçimleri Erdoğan'ın tarihi bir zaferine daha sahne oldu. Erdoğan oyların yüzde 52'sini alarak ilk turda Cumhurbaşkanı olmaya hak kazandı. 

ENVER AYSEVER'E TARİHİ CEVAP

Seçimlerin ardından medyada büyük bir tartışma başlarken, tartışılan konulardan biri de gazeteci Enver Aysever'in attığı tweet'e verilen bir yanıt oldu. 

Aysever'in, sırf Erdoğan kazanmasın diye, sempati duymamasına rağmen oy verdiği Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kaybetmesi, her CHP'li gibi Enver Aysever'i de çılgına çevirdi. 

Aysever'in "Mecburiyetten oy vermekten bıktık" tweet'i gecenin en çok konuşulan tweet'lerinden biri olurken, bir kullanıcının verdiği cevap da en az bu tweet kadar ses getirdi. Aysever'i takip eden kişi, "Mecburiyetten oy vermekten bıktık" sözlerine "Şimdi sen mi koyun oluyorsun yoksa Erdoğan'a oy veren ben mi" şeklinde bir cevap verdi. 

BİR DE AK PARTİLİLERE KOYUN DİYORLAR

Bilindiği gibi AK Parti ve Erdoğan'a oy veren seçmenlerin büyük bir bölümü, yıllardır "koyun zihniyetli" olmakla itham ediliyor. Ancak görünen o ki, Erdoğan'ın karşısındaki ulusalcı-laikler, istemeseler de "mecburiyetten" bir adaya oy verebiliyor. 

enver_7760.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum