Bu Takım Şampiyonluğa “Tiryaki”

Bu Takım Şampiyonluğa “Tiryaki”
Üst üste 4. maçından da zaferle ayrılan Yeni Altındağ Belediyespor’un bileği bükülmüyor. Lider Zara Belediyespor’un 2 puan kaybettiği haftada ayağına gelen fırsatı iyi değerlendiren Altındağ temsilcisi, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yeni Altındağ Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’in 13. Haftası’nı da 3 puanla kapattı. Sahasında Yeşil Kırşehirspor’u konuk eden mavi-beyazlı takım, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. Altındağ temsilcisine galibiyeti getiren gol 47. dakikada Gökay Öztürk’ten geldi. Yeşil Kırşehirspor, müsabakayı 10 kişi tamamladı. Yeni Altındağ Belediyespor, bu sonuçla liderle arasındaki puan farkını 2’ye indirdi.

Baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 3 puan 1 golle alan Altındağ temsilcisi, sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı. Emre Çapraz, Gökay Öztürk, Kaptan Dursun Ali Durmuş ve oyuna sonradan giren Nuri Erdem Kunduz, yüzde yüzlük gol fırsatlarını cömertçe harcadı. Ligde bu sezon 6. golünü atan Gökay Öztürk, takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Ekim “Oyuncularıma olan inancım tam…”

Yeni Altındağ Spor Teknik Direktörü Metin Ekim, takımına olan inancını şu sözlerle ifade etti: “Oyuncularımla yaptığım toplantıda ilk yarının son 4 maçından kaç puan alırız diye sormuştum. Hepsi 12 puan dedi. Yani son 4 maçta fire vermememiz gerekiyordu ve şükürler olsun bunu başardık. Özverili bir takıma sahibiz. Oyuncularım, son dakikaya kadar mücadele ediyor. Maçı kazanmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Koşuyorlar, mücadele ediyorlar, savaşıyorlar… Hepsinin ayağına, yüreğine sağlık… Lige yeni yükselen bir ekip için gayet başarılıyız. Şampiyonluk istiyoruz.”

Kaptan Dursun Ali Durmuş ise ligin ilk yarısında en az gol yiyen takımı olduklarını hatırlatarak tüm oyuncuların iyi bir iş çıkardığını belirtti. Yeşil Kırşehir maçını daha farklı bir skorla kazanabileceklerini söyleyen Kaptan Dursun Ali Durmuş “Liderin puan kaybettiği hafta 3 puanı 1 golle aldık, mutluyuz” dedi. Kaptan Dursun Ali Durmuş, takım içindeki arkadaşlığa da değindi. Başarıya giden yolda birlik ve beraberliğin önemli bir unsur olduğunu belirten Kaptan Dursun Ali Durmuş, takım içindeki arkadaşlık bağlarının güçlü olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.