Israrla Terörist İlan Ediyorlar

Israrla Terörist İlan Ediyorlar
Necip Fazıl Kısakürek’in öncülüğünü yaptığı İBDA fikir hareketini ısrarla paravan terör örgütü İBDA-C ile ilişkilendiren Milliyet başta olmak üzere malum medyanın bu tavrına tepkiler çığ gibi.

Milliyet haberinde “İslami Büyük Doğu Akıncılar Cephesi (İBDA-C)’nin yayın organı olan Adımlar Dergisi’nin İstanbul’daki merkezinde dün akşam saatlerinde patlama yaşandı. İlk belirlemelere göre büroya konulan bombanın neden olduğu patlamada 4 kişi yaralanırken Ünal Zor adlı kişi öldü” derken haberin detayında ise derginin, yıllarca haksız şekilde hapiste tutulan Salih Mirzabeyoğlu’nun takipçileri tarafından çıkarıldığını iddia etti.

Milliyet, emniyetin açıklamasında en ufak bir bulgu yokken haberin tamamında ısrarla İBDA-C ismini kullanmaya devam etti.

Emniyet’in açıklaması şöyle;

 "25.03.2015 günü saat 19.30 sıralarında İlimiz Kağıthane İlçesi Hürriyet Mahallesi Dr. Cemil Bengü Caddesi No:48 Kat:3 adresinde faaliyet gösteren Adımlar Fikir Kültür Siyaset isimli derginin giriş kapısı önüne bırakılan bombanın kapının açılması ile birlikte patlaması neticesinde Ünsal Zor (45) isimli şahıs olay yerinde hayatının kaybetmiştir. Bahse konu olayda; Ali Osman Zor (47), Cem Türkbiner (30) ve Cüneyt Karan (39) isimli şahıslar yaralanmıştır. Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Bugüne kadar tek yaptığı sadece İslami düşünce üzerine kitap yazmak olan Salih Mirzabeyoğlu’nu ısrarla bir takım medya terörle ilişkilendirmek istiyor. Ne yazık ki Zaman gibi bir gazete bile tahliye olan Mirzabeyoğlu için “İBDA-C lideri tahliye edildi” diyerek haber yapmıştı.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum