Kemal Kılıçdaroğlu Deşifre Oldu

Kemal Kılıçdaroğlu Deşifre Oldu
CHP’nin Dersimli lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun görünürdeki o hoşgörülü ve demokrat kimliğinin altında tam bir “HDP’li” yatıyor. İşte son 2 aylık icraatları:

"Benim adım Dersimli Kemal Kılıçdaroğlu" diyen CHP lideri, isminin hakkını veriyor!

Seçimlerden önce sürekli birlik beraberlik mesajı verip, halkın tüm kesimlerini kucakladıklarını söyleyen CHP Lideri’nin 7 Haziran sonrası her alanda PKK’nın hamisi HDP ile işbirliğine girmesi “İşte gerçek Kemal bu” yorumlarına neden oldu.

1-KOALİSYONDA HDP

Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP, seçimlerden sonra ilk iş olarak HDP’yi yanına alarak, MHP’yi koltuk değneği yapıp koalisyon kurma peşine düştü.

2-MECLİS BAŞKANLIĞI’NDA HDP

Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP, Meclis Başkanlığı seçiminde de HDP ile ittifak kurdu; MHP’nin de adayları Baykal’ı desteklemesini istedi ama olmadı.

3-ÖNERGEDE HDP

Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP, Suruç’un ardından Meclis’te HDP ağzıyla önerge verdi. CHP önergesini birtek HDP destekledi; AK Parti ve MHP’lilerin oylarıyla önerge reddedildi.

4-PKK OPERASYONLARINA KARŞI HDP

Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP, bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik TSK operasyonlarına karşı da HDP ile işbirliğine girmiş durumdu. Önceki gün Meclis’te biraraya gelip, “Silahlar susmalı” diye ortak açıklama yaptılar.

Vahdet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum