Vahdet Gazetesi Yayın Danışmanı Paralelin Maskesini İndirdi

Vahdet Gazetesi Yayın Danışmanı Paralelin Maskesini İndirdi
Vahdet gazetesi Yayın Danışmanı ve Yazarı Cihangir İşbilir, paralel yapının maskesini indiren bir yazı kaleme aldı.

Vahdet gazetesi Yayın Danışmanı ve Yazarı Cihangir İşbilir “PKK ve türevlerine terör örgütü diyemeyen, HDP’nin parlatılması için kirli ittifaklar kuran, terörle mücadeleyi zayıflatmak adına içişleri ve yargıda karanlık operasyonlar yapan odakların her bir şehidimizin kanında parmağı olduğunun altını çizelim” diye yazdı.

Cihangir İşbilir’in Vahdet’teki yazısının tamamı şöyle:

“Barış’ı istismar eden ‘kanlı ittifak’ın şehirli sözcüleri söze daima “iki taraf”tan bahsederek başlıyorlar. “İki taraf savaşı bırakmalı!” veya “İki taraf da elini tetikten çekmeli!”  cümleleriyle terör odaklarını bilerek/bilmeyerek meşrulaştırdıkları gibi, çok rahatsız oldukları mevcut mücadeleye de zarar veriyorlar. Ancak bu takındıkları sözde ‘objektif’ tavırlar onları doğrudan terörün, vahşetin, ihanetin kucağına atıyor! 

Âkillikleri kendilerinden menkul bu zevâtın bîtaraf gibi görünen ama taraf olduklarının açık bir göstergesi olan tavırlarının arka planında, terör örgütünün gündemiyle paralel motivasyonların varlığı yatıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ’ı, Ak Parti hükümetlerini yıpratacak, terör örgütünü güçlendirecek her ne varsa ve maliyeti ne olursa olsun, ona yapışıyorlar. Terör örgütlerine karşı başlatılan operasyonları, “seçim yatırımı” olarak gösterip zayıflatmaya ve itibarsızlaştırmaya çalışmaları bundan... 

TERÖRLE MÜCADELE: TURNUSOL KÂĞIDI

Terörle mücadele, son dönemde özellikle çözüm süreci ile ilgili tavırların ayrışmasında ve vatanseverlik maskelerinin düşmesinde turnusol kâğıdı işlevi gördü. Paralel manşetlere bakılacak olursa, terörden rahatsız oluyormuş gibi yapıp ülkenin kaosa doğru gidişinden menhus niyetlerle keyif alan bir ruh halinin izlerini görmek mümkün.

PKK ve türevlerine terör örgütü diyemeyen, HDP’nin parlatılması için kirli ittifaklar kuran, terörle mücadeleyi zayıflatmak adına içişleri ve yargıda karanlık operasyonlar yapan odakların her bir şehidimizin kanında parmağı olduğunun altını çizelim. Çizelim ki hâlâ bu paralel odakları aklamaya çalışan safderunlar aklını başına devşirsin! 

Barışı baltalayan, iyi niyetli çabaları suistimal eden ve içerde ve dışarda bölgeyi yeniden dizayn etmek isteyen küresel güçlerin taşeronluğunu üstlenen terör örgütü ve uzantıları ile mücadelenin her zeminde, çok boyutlu ve ‘sonuna kadar’ sürmesi terörden ve kaostan beslenen kesimlerin heveslerini kursaklarında bırakacaktır… 

ŞEHİDLER KERVANI... 

Gün geçmiyor ki şehit haberi almayalım; gün geçmiyor ki yeni bir bombalama veya saldırı haberiyle sarsılmayalım… 

Vatan müdafaası için toprağa düşen her can vicdanları sızlatıyor... 

Şehit haberleri geldikçe ‘terör ittifakı’nın ve kaostan beslenen kesimlerin iştahlandıklarını tahmin etmek hiç zor değil. 

Bir süredir Balkanlar, Ortadoğu, Afrika, Doğu Akdeniz gündemimizde bile değil; gittikçe içimize daha çok kapanıyoruz…

İşte terör ittifakına destek verenlerin ve son operasyonları zayıflatıp Türkiye’yi DAEŞ’le hem yan yana gösterip hem tehdit edenlerin tam da istediği bu. Ortaklaşa “Kanlı Pazartesi” manşetleri atıp öte yandan Başbakan Davutoğlu’na koalisyon tehdidi savuranların 90’lı yıllar özlemiyle yanıp tutuştukları çok açık. 

7 Haziran sonrası, bölgeyi dizayn etmek isteyen küresel odakların kime hangi görevi verip kime ne tür emanetler teslim ettiğini önümüzdeki aylarda daha açık göreceğiz. 

Bu süreçte bîtaraf olan, susan, mücadele etmeyen, hasbî değil hesabî davrananlar bertaraf olacak ve milletçe en ağır şekilde cezalandırılacaklardır…

Bunu da not edelim.”

 

habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum